Beauty by Bloch

Bästa vän

21 mars, 2013 | Kommentera (2)

Idag fick jag finbesök på jobbet av bästa vännen Johanna + stiligaste wachteln Ipod. Några koppar kaffe och ett gäng totala asgarv fick det bli innan hon for tillbaka till hufvudstaden igen.

Johanna raggade jag upp på skolbussen för ja, vad är det nu? 12 år sedan kanske? Och sedan dess är hon den som oräkneliga gånger sett till att jag garvat mig till träningsvärk i magen. Humor, är tveklöst den viktigaste egenskapen hos människor jag väljer att omge mig av.
Och när vi är vårt lilla gäng (jag, syster, kusin och johanna) skrattas det nog oftast mer än det tjötas. (och det är vi onekligen rätt bra på, det med..)

johanna

 

Ikväll bär det av på entreprenörsträff och mässutbildning för Science Park systemet, jag och mor ska givetvis dit med Recohair (vårt ekologiska schampomärke). Det blir en bra uppladdning inför en fullproppad helg med jobb och ekologisk modevisning bl.a. Det är ju det som är så fint med det här, att ekologi blir en livsstil och ett intresse snarare än ett jobb..

Ha en fin torsdag hörrni, från ett snöigt småland.

Postad: 21 mars, 2013 Av: Beauty by Bloch Kategori: Ekologi, Fritid | Kommentera (2)

Det finns 2 kommentarer:

Bästa vän

  1. Johanna skrev den

    Amendurå! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Victoria Bloch .
Ålder: 24.
Bor: På småländska landsbygden.
Sysselsättning: Arbetar i hälsokostbutik.
Om mig: Jordbunden partypingla med ekologi i ryggmärgen. Saker jag gillar är skogen och allt som finns däri, min hund, bugglycka, eko-tänk och att ha rätt.
Fokus just nu: Lanseringen av ekologiska schamposerien Reco Hair, i familjeföretaget Ingelss.
Om bloggen: För mig är ekotänk en så självklar del av vardagen att det inte ens är ett tänk. Det är så jag alltid tänker. Jag är uppvuxen med en mor som jobbar som ekologisk frisör, och jag har själv så gott som hela mitt aktiva yrkesliv jobbat inom hälsokostbranschen.
I min blogg kommer jag dela med mig av tips, råd och fakta om vilka ingredienser som finns i vanliga skönhetsprodukter och vad dessa gör med vår kropp. Jag kommer även att visa på ekologiska alternativ istället – och förklara varför de är mycket bättre såklart.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)