Beauty by Bloch

Friskvårdshumor…

28 mars, 2013 | Kommentera (3)

Avslutar skärtorsdagen med lite friskvårdshumor, såhär i sjukdomstider..
Och Yepp. Jag skrattade högt när jag såg bilden – ungefär där ligger nivån.. 😉

namnlös

Probiotika är ju inte bara viktigt för magens välmående och immunförsvaret, utan också för huden.
En dålig tarmflora kan leda till stora problem, eksem och klåda är vanliga sådana, men också acne och andra hudutslag.
Och det är ju kanske inte så konstigt, huden är ju trots allt kroppens största organ, så det blir ju en spegel av hur vi mår inuti..

Jag minns en liten flicka jag träffade i butiken, på ungefär 6 år som i stort sett hela sitt liv lidit av eksem över hela kroppen, och föräldrarna hade provat precis ALLT. 2 burkar probiotika senare var hon en helt ny tjej, som sov om nätterna och slapp klia sig dagarna i ända.
Då känns mitt jobb sådär äckligt bra!

Glad påsk på er!

Postad: 28 mars, 2013 Av: Beauty by Bloch Kategori: Hälsa, Hudvård, Vitaminer och mineraler | Etiketter: , , | Kommentera (3)

Det finns 3 kommentarer:

Friskvårdshumor…

 1. Madde skrev den

  Väntar spänt på nästa inlägg! 😀 😉

 2. Nathalie skrev den

  Tack för en bra blogg! Har haft mycket problem med eksem och försökt ta olika probiotika tillskott men alltid fått mer eksem, antar att det beror på att min tarmflora är urbalans. Har du något tips för att klara av probiotika då jag verkligen tror det i längden kan hjälpa mig. Mvh Nathalie

  • Beauty by Bloch skrev den

   Hej Nathalie!
   Det är roligt och helt rätt att du inte ger upp!
   Mitt tips är att börja med en probiotika som inte innehåller så många bakteriestammar, tillexempel ProBion Basic från alpha-plus/wasa medicals, och därefter trappa upp till starkare sorter.. Om man har en riktigt risig tarmflora är det inte ovanligt att det blir för starkt med en porbiotika som inehåller 5 bakteriestammar som de flesta.. ProBion Basic finns nog i dom flesta hälsokoster tror jag =) kram och lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Victoria Bloch .
Ålder: 24.
Bor: På småländska landsbygden.
Sysselsättning: Arbetar i hälsokostbutik.
Om mig: Jordbunden partypingla med ekologi i ryggmärgen. Saker jag gillar är skogen och allt som finns däri, min hund, bugglycka, eko-tänk och att ha rätt.
Fokus just nu: Lanseringen av ekologiska schamposerien Reco Hair, i familjeföretaget Ingelss.
Om bloggen: För mig är ekotänk en så självklar del av vardagen att det inte ens är ett tänk. Det är så jag alltid tänker. Jag är uppvuxen med en mor som jobbar som ekologisk frisör, och jag har själv så gott som hela mitt aktiva yrkesliv jobbat inom hälsokostbranschen.
I min blogg kommer jag dela med mig av tips, råd och fakta om vilka ingredienser som finns i vanliga skönhetsprodukter och vad dessa gör med vår kropp. Jag kommer även att visa på ekologiska alternativ istället – och förklara varför de är mycket bättre såklart.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)