Beauty by Bloch

Helt plötsligt har jag naglar?!

19 april, 2013 | Kommentera (4)

Jag tillhör den kategori människor som aldrig haft långa naglar.
Dom ryker alltid, alltid, alltid av, skivar sig och är allmänt sämst.
Tills nu!
I ungefär en månad har jag masserat naglarna och nagelbanden 1-2 ggr om dagen med en droppe myrra-olja, och helt plötsligt har jag fina långa(för mig) naglar som håller för till och med att jobba med veden!

Har flaskan ståendes på soffbordet, då blir det av att man smörjer.

Den här har jag använt, finns massa olika, kolla bara så det är en ekologisk olja du köper =)

myrraolja

Postad: 19 april, 2013 Av: Beauty by Bloch Kategori: Skönhet | Etiketter: , | Kommentera (4)

Det finns 4 kommentarer:

Helt plötsligt har jag naglar?!

 1. Malin/BilboBlueEyes skrev den

  Kul att du hittat något som fungerar. 🙂
  Själv är jag förtjust i Arganolja till naglarna och håret.

  • Beauty by Bloch skrev den

   Ja, arganolja är också toppen, tyvärr riskerar ju dess nyvunna popularitet att trädet utrotas…

 2. Malin/ BilboBlueEyes skrev den

  Jo, jag läste det. Men jag hoppas att de får ordning på det. Det har ju varit positiva effekter för befolkningen också om de skulle kontrollera hur frukterna skördas så hoppas man ju på att det blir bättre.

  • Beauty by Bloch skrev den

   ja verkligen, det är ju en toppenolja dessutom så det skulle bära med sig mycket gott =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Victoria Bloch .
Ålder: 24.
Bor: På småländska landsbygden.
Sysselsättning: Arbetar i hälsokostbutik.
Om mig: Jordbunden partypingla med ekologi i ryggmärgen. Saker jag gillar är skogen och allt som finns däri, min hund, bugglycka, eko-tänk och att ha rätt.
Fokus just nu: Lanseringen av ekologiska schamposerien Reco Hair, i familjeföretaget Ingelss.
Om bloggen: För mig är ekotänk en så självklar del av vardagen att det inte ens är ett tänk. Det är så jag alltid tänker. Jag är uppvuxen med en mor som jobbar som ekologisk frisör, och jag har själv så gott som hela mitt aktiva yrkesliv jobbat inom hälsokostbranschen.
I min blogg kommer jag dela med mig av tips, råd och fakta om vilka ingredienser som finns i vanliga skönhetsprodukter och vad dessa gör med vår kropp. Jag kommer även att visa på ekologiska alternativ istället – och förklara varför de är mycket bättre såklart.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)