Beauty by Bloch

Årets grönaste fest och expressen

18 september, 2013 | Kommentera (0)

Vilken dag, kära läsare!
Befinner mig för tillfället i en av dom där små byarna som bildar den där stora byn stockholm, i bästa väns lägenhet med henne + hundvalp.

Kvällen har spenderats med att fira kureras 1års dag på #åretsgrönastefest.
Gaket trevlig tillställning där både sveriges hälsokosthöjdare (och min idol typ) peter wilhelmsson, pratade om hårmineralanalys, massa härliga företag ställde ut, det bjöds på goda gröna snacks och vi fick med världens största goodiebag med oss hem.
Träffade en del andra bloggare, panelen och så redaktionen såklart.

Jag har sagt det förr och jag säger det igen, men jag är övertygad om att kurera är fylld av världens härligaste människor. All denna värme och humor!

En annan helt galet rolig sak idag, var att vårt schampo var med i expressens bilaga.
Stolt som en tupp, och nöjd o glad!

imageimage

Postad: 18 september, 2013 Av: Beauty by Bloch Kategori: Jobb, Okategoriserade | Etiketter: , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Victoria Bloch .
Ålder: 24.
Bor: På småländska landsbygden.
Sysselsättning: Arbetar i hälsokostbutik.
Om mig: Jordbunden partypingla med ekologi i ryggmärgen. Saker jag gillar är skogen och allt som finns däri, min hund, bugglycka, eko-tänk och att ha rätt.
Fokus just nu: Lanseringen av ekologiska schamposerien Reco Hair, i familjeföretaget Ingelss.
Om bloggen: För mig är ekotänk en så självklar del av vardagen att det inte ens är ett tänk. Det är så jag alltid tänker. Jag är uppvuxen med en mor som jobbar som ekologisk frisör, och jag har själv så gott som hela mitt aktiva yrkesliv jobbat inom hälsokostbranschen.
I min blogg kommer jag dela med mig av tips, råd och fakta om vilka ingredienser som finns i vanliga skönhetsprodukter och vad dessa gör med vår kropp. Jag kommer även att visa på ekologiska alternativ istället – och förklara varför de är mycket bättre såklart.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)