Beauty by Bloch

Men vafan…

25 september, 2013 | Kommentera (4)

Ja, det var precis så jag tänkte idag när jag vaknade med nackspärr, IGEN!
Alltså det är säkert 7e gången i år?!
Tips någon? Finns ju alla typer av proffs här inne, och jag måste vara fit for fight på lördag då jag skall stå och sminka på ett event på Butik Paletti i Eksjö.

En klen tröst är ju att jag i alla fall är snygg när jag sitter här med nacken fastlåst i ett läge och är sådär allmänt fylld utav självömkan.Provade nämligen Börlinds BB-cream som jag fick av sjukt trevliga Irene von Aronett på Kureras event, och jösses vad snygg den är på! Fin lyster, varm ton och lagom täckande.
Nu ska jag bara ha håll i den snygga röd/orange gloss/läppstiftsfusion som jag fick på mig av Hauschka också, sen är saken biff.

börlind

Postad: 25 september, 2013 Av: Beauty by Bloch Kategori: Jobb, krämpor, Smink | Etiketter: , , , | Kommentera (4)

Det finns 4 kommentarer:

Men vafan…

 1. Emma skrev den

  Har du testat ta ganska hög dos av bra magnesium? Holistic och Helhetshälsa har riktigt bra bindemedel, de skulle jag testa om jag var du. Ta 2-4 om dagen i alla fall.

  • Beauty by Bloch skrev den

   Jag har gjort en hårmineralanalys så mina mineralvärden borde vara ganska klanderfria.
   Men kanske vore nått att prova ändå..=)

 2. Lina skrev den

  Nu har du förhoppningsvis blivit bra men till nästa gång (om det nu skulle hända igen) så vrid försiktigt huvudet åt det hållet det gör ont, håll emot med en hand på kinden och vrid försiktigt huvudet lite till. Gör samma sak på andra sidan och upprepa 20 ggr. Finns ett youtube-klipp om man söker på nackspärr:-)

  Sen fungerade spikkudde jättebra för mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Victoria Bloch .
Ålder: 24.
Bor: På småländska landsbygden.
Sysselsättning: Arbetar i hälsokostbutik.
Om mig: Jordbunden partypingla med ekologi i ryggmärgen. Saker jag gillar är skogen och allt som finns däri, min hund, bugglycka, eko-tänk och att ha rätt.
Fokus just nu: Lanseringen av ekologiska schamposerien Reco Hair, i familjeföretaget Ingelss.
Om bloggen: För mig är ekotänk en så självklar del av vardagen att det inte ens är ett tänk. Det är så jag alltid tänker. Jag är uppvuxen med en mor som jobbar som ekologisk frisör, och jag har själv så gott som hela mitt aktiva yrkesliv jobbat inom hälsokostbranschen.
I min blogg kommer jag dela med mig av tips, råd och fakta om vilka ingredienser som finns i vanliga skönhetsprodukter och vad dessa gör med vår kropp. Jag kommer även att visa på ekologiska alternativ istället – och förklara varför de är mycket bättre såklart.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)