Beauty by Bloch

Arnica, min vän i livet.

Postad: 30 oktober, 2012 Av: Beauty by Bloch Kategori: Allmänt, Hälsa, Hudvård, Tips | Etiketter: | Kommentera

And im back..!

Eftersom jag är en sådan där människa, som tenderar att för jämnan vara gipsad, gå på kryckor eller ha något stygn här och där så brukar jag mest rycka på axlarna och skaka av mig när sådant där händer.
Om detta handlar om att jag skulle vara otursförföljd, är klumpig, eller helt enkelt befinner mig i situationer där det ofta inte kan gå annat än åt skogen lägger jag ingen djupare analys vid..
Men ibland gör kroppen det omöjligt för mig att ignorera dessa små skador, som denna gång till exempel.

En dryg vecka har nu gått sen den “lilla” hjärnskakning jag lyckades ådra mig, och fortfarande råder någon form utav oförmåga att tänka och fungera som en normal människa. Otroligt frustrerande, men kanske är det tur att livet ger oss dessa konstpauser ibland där man tvingas stanna upp, andas, och faktiskt uppskatta de där saker man annars bara tar för givet.

Själva det kaos som råder inuti mitt huvud kan jag välinte göra så mycket åt, men fåfäng som jag är har det onekligen lagts en hel del energi på att bli av men svullnaden och bulan som vackert satt mitt i pannan.
Arnica, arnica och arnica – heter lösningen.

På nätterna har jag tagit en kompress och blötlagt i arnicaextrakt, och på dagarna har jag smörjt med Voegels Arnica gel.
Helt suveränt i tell you! Den värsta svullnaden gick ner på ca 3 dagar, och knappt ett blåmärke syns till!Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Victoria Bloch .
Ålder: 24.
Bor: På småländska landsbygden.
Sysselsättning: Arbetar i hälsokostbutik.
Om mig: Jordbunden partypingla med ekologi i ryggmärgen. Saker jag gillar är skogen och allt som finns däri, min hund, bugglycka, eko-tänk och att ha rätt.
Fokus just nu: Lanseringen av ekologiska schamposerien Reco Hair, i familjeföretaget Ingelss.
Om bloggen: För mig är ekotänk en så självklar del av vardagen att det inte ens är ett tänk. Det är så jag alltid tänker. Jag är uppvuxen med en mor som jobbar som ekologisk frisör, och jag har själv så gott som hela mitt aktiva yrkesliv jobbat inom hälsokostbranschen.
I min blogg kommer jag dela med mig av tips, råd och fakta om vilka ingredienser som finns i vanliga skönhetsprodukter och vad dessa gör med vår kropp. Jag kommer även att visa på ekologiska alternativ istället – och förklara varför de är mycket bättre såklart.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.