Beauty by Bloch

Dessa jävla dubbeldusch

Postad: 10 september, 2012 Av: Beauty by Bloch Kategori: Ekologi | Etiketter: , | Kommentera

Dagen har spenderats i goda vänners lag i ”det stora gula varuhuset”, med tillhörande sockerkick/kundvagnsrejs halvvägs genom shoppingen och samma gamla WTF-har-jag-överhuvudtaget-köpt-hälften-av-det-här-för när man väl anlänt och packat upp de stora kassarna i hemmet igen.
Men – till min stora fasa! Vart jag än vänder mig i varuhuset ser jag dubbeldusch, dubbeldusch och åter dubbeldusch. I varenda vagn!
Använder folk på riktigt den skiten?! Till annat än att typ döda råttor med?
Gissningsvis står ju förpackningens kostnad för en sisådär 12 utan dom 13.95 kronor en flaska kostar..
Hade varit intressant (som i skrämmande) att veta hur stor miljöbelastning en årsförsäljning av dubbeldusch bara från detta varuhus orsakar?

Och så FINNS det ju så många BRA alternativ istället?! Me not understand!

En bild på billiga produkter i affären.

 Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Victoria Bloch .
Ålder: 24.
Bor: På småländska landsbygden.
Sysselsättning: Arbetar i hälsokostbutik.
Om mig: Jordbunden partypingla med ekologi i ryggmärgen. Saker jag gillar är skogen och allt som finns däri, min hund, bugglycka, eko-tänk och att ha rätt.
Fokus just nu: Lanseringen av ekologiska schamposerien Reco Hair, i familjeföretaget Ingelss.
Om bloggen: För mig är ekotänk en så självklar del av vardagen att det inte ens är ett tänk. Det är så jag alltid tänker. Jag är uppvuxen med en mor som jobbar som ekologisk frisör, och jag har själv så gott som hela mitt aktiva yrkesliv jobbat inom hälsokostbranschen.
I min blogg kommer jag dela med mig av tips, råd och fakta om vilka ingredienser som finns i vanliga skönhetsprodukter och vad dessa gör med vår kropp. Jag kommer även att visa på ekologiska alternativ istället – och förklara varför de är mycket bättre såklart.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.