Beauty by Bloch

Fuskar mig mindre zombieaktig

Postad: 17 september, 2012 Av: Beauty by Bloch Kategori: Hårvård, Hudvård, Skönhet, Smink | Etiketter: , , | Kommentera

Alltså. Normalt sett brukar jag kunna festa en hel helg utan några större men,
men efter den här stockholmsvistelsen och allt som hört därtill så känns det som att det behövs längre återhämtningstid än efter en mindre kiruri…

Sitter här med en kopp daggkåpe te och hoppas att det skall göra susen, enligt myten ska ju daggkåpa hålla en evigt ung.
Väl var väl också att vi i goodiebagen från Kurera (som förövrigt var helt ENORM) även fick ett coverstick från Hauschka.
När inte ens concealer döljer dom mörka ringarna under ögonen längre, vet man att man är illa ute. Coversticks innehåller i regel betydligt mer pigment än concealers och täcker därmed betydligt bättre.
Projekt – ”bli människa igen” är alltså påbörjat! Allt fusk är tillåtet..!

 

Goodiebagen vi fick på Kureras releasefest! Och här syns bara översta lagret!

En goodie bag fylld av en massa härliga saker från olika hälsoföretag.

Dr.Hauschkas coverstick. (och folk säger att MITT namn är svårt att uttala?! Hela releasefesten blev jag kallad Blocccccccccchhhhhh. Det är faktiskt Block!)

Dr. hauschkas coverstick med förpackning.

Hemma hos världens finaste Prins! Och ja, alla hundmänniskor, jag vet att hundar inte ska äta choklad, men väger dom 45kg dör dom faktiskt inte utav 0,05 gram någon enstaka gång.

En hund som äter vanilj glass med chokladöverdrag.Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Victoria Bloch .
Ålder: 24.
Bor: På småländska landsbygden.
Sysselsättning: Arbetar i hälsokostbutik.
Om mig: Jordbunden partypingla med ekologi i ryggmärgen. Saker jag gillar är skogen och allt som finns däri, min hund, bugglycka, eko-tänk och att ha rätt.
Fokus just nu: Lanseringen av ekologiska schamposerien Reco Hair, i familjeföretaget Ingelss.
Om bloggen: För mig är ekotänk en så självklar del av vardagen att det inte ens är ett tänk. Det är så jag alltid tänker. Jag är uppvuxen med en mor som jobbar som ekologisk frisör, och jag har själv så gott som hela mitt aktiva yrkesliv jobbat inom hälsokostbranschen.
I min blogg kommer jag dela med mig av tips, råd och fakta om vilka ingredienser som finns i vanliga skönhetsprodukter och vad dessa gör med vår kropp. Jag kommer även att visa på ekologiska alternativ istället – och förklara varför de är mycket bättre såklart.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.