Beauty by Bloch

Alla hjärtans dag och mollusker

Postad: 15 februari, 2013 Av: Beauty by Bloch Kategori: Dans, Fritid, Vitaminer och mineraler | Etiketter: , , , , , | Kommentera

Hoppas ni har haft en fin alla hjärtans dag med mycket kärlek i olika former!
Min har varit alldeles strålande, med en fin dag på jobbet där vi fått både blommor och choklad, och glada kunder 🙂
Min mor, som är en av sveriges få ekologiska frisörer, har dessutom haft en liten utbildning för en trevlig och duktig kvinna. Idag var det eko-frisörernas speciella klippteknik “energiklippning” som lärdes ut, spännande och roligt.

Här kommer ett bildkollage från min dag
IMG_9228
1: Prinsmys!
2: Fina blommor till världens bästa mamma, såklart!
3: Lämnade en ros hos en av de där älskade som nu mer bara finns i våra hjärtan, och småpratade en stund.
4:Pusssssssssssssbild till er i min älsklingshjärtantröja!
5. Mys framför öppna spisen med god mat och tända ljus.
6. Prinsen fick färskfoder dagen till ära, och spenderade därefter 15min vid matskålen i hopp om mer – matte är i chock, hundkräket äter varken fläsknoisette eller kanelbulle liksom, men detta verkade gå hem!
7: Need i say more! Lasse Stefanz på högsta volym och lite dans hemma på vardagsrumsgolvet gick det allt åt en dag som denna.
Fick förresten hjälpa en liten tös med en jätteond mollusk ikväll. Ett honungsplåster över natten tar bort den värsta svedan, men för att bli av med dom är molkosan toppen att badda med, gärna flera gånger om dagen.
Rolls Roysen mot molluster är dock helt klart hummussyra! Holistic har en sort som heter Anti-V, lös upp en kapsel och badda på, så brukar dom försvinna i ett kick! Inte helt gratis, men kapslarna är så bra till så mycket annat att du kan äta upp dom som blir över som en riktig immunförsvarsboost sen!

 Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Victoria Bloch .
Ålder: 24.
Bor: På småländska landsbygden.
Sysselsättning: Arbetar i hälsokostbutik.
Om mig: Jordbunden partypingla med ekologi i ryggmärgen. Saker jag gillar är skogen och allt som finns däri, min hund, bugglycka, eko-tänk och att ha rätt.
Fokus just nu: Lanseringen av ekologiska schamposerien Reco Hair, i familjeföretaget Ingelss.
Om bloggen: För mig är ekotänk en så självklar del av vardagen att det inte ens är ett tänk. Det är så jag alltid tänker. Jag är uppvuxen med en mor som jobbar som ekologisk frisör, och jag har själv så gott som hela mitt aktiva yrkesliv jobbat inom hälsokostbranschen.
I min blogg kommer jag dela med mig av tips, råd och fakta om vilka ingredienser som finns i vanliga skönhetsprodukter och vad dessa gör med vår kropp. Jag kommer även att visa på ekologiska alternativ istället – och förklara varför de är mycket bättre såklart.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.