Beauty by Bloch

Milen på 7 timmar…

Postad: 29 april, 2013 Av: Beauty by Bloch Kategori: Fritid | Etiketter: , , , | 3 kommentarer

Här på landet är allt som det ska – efter en helg som spenderats mitt ute i skogen utav olika anledningar.

I lördags var det dags att samla ihop tjejgänget för att gå det årliga “trajet”. (från småländska ordet traja runt kanske? (Uttal träääja) )Löjligt kul var det i alla fall, och en galet lyckad dag med strålande väder!
Men jag undrar vad Niklas och Carro tycker om att resultatet på milen blev strax under 7 timmar?
Till mitt försvar kan jag säga att ryggsäcken var tung (och lättade rätt så bra under färden), vi var utklädda till Magnus Uggla (lagnamnet “ugglor i mossen”), och det var 8 stationer med tävlingar som skulle göras på vägen.
Och så skall man ju stanna och grilla såklart.

trajet

I går var det dags att få sig lite krutdoft i lungorna och ge sig på att utklassa(nåja) mannen på lerduveskytte. Helt klart godkänt resultat, även om jag inte vann 😉
lerduvor

Löjligt roligt helgnöje, och idag känns det ungefär som att jag deltagit i en rugbymatch.  Underbart att våren äntligen är här, så att vi som tillhör den frusna kategorin kan vistas utomhus igen.Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Victoria Bloch .
Ålder: 24.
Bor: På småländska landsbygden.
Sysselsättning: Arbetar i hälsokostbutik.
Om mig: Jordbunden partypingla med ekologi i ryggmärgen. Saker jag gillar är skogen och allt som finns däri, min hund, bugglycka, eko-tänk och att ha rätt.
Fokus just nu: Lanseringen av ekologiska schamposerien Reco Hair, i familjeföretaget Ingelss.
Om bloggen: För mig är ekotänk en så självklar del av vardagen att det inte ens är ett tänk. Det är så jag alltid tänker. Jag är uppvuxen med en mor som jobbar som ekologisk frisör, och jag har själv så gott som hela mitt aktiva yrkesliv jobbat inom hälsokostbranschen.
I min blogg kommer jag dela med mig av tips, råd och fakta om vilka ingredienser som finns i vanliga skönhetsprodukter och vad dessa gör med vår kropp. Jag kommer även att visa på ekologiska alternativ istället – och förklara varför de är mycket bättre såklart.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.