Beauty by Bloch

Morfinförgiftning och hårfärg

Postad: 8 april, 2013 Av: Beauty by Bloch Kategori: Ekologi, Hårvård, Sjukdomar | Etiketter: , , | 2 kommentarer

Hej alla!
Jag lever, även om det knappt verkar så här..

Har haft lite hälsomissöden, men är på bättringsvägen..

Först rök jag på en ordentlig influensa, som totalt slog ut mig.
Som om det inte vore nog, fick jag i mig några ml hostmedicin som innehåller ett morfinliknande ämne – och jag är svinallergisk mot morfin.
Det var väl vad man får klassa som mindre lyckat, resulterade i 3 dagars kräkning, kramper i hela kroppen, gallanfall och en ambulansfärd.Och det var ju inte sådär herrejösses-käckt kanske.

Hörde fresten på tv i påsk att det var nån “skandal” om nån färg man målar ägg med, som innehåller kadmium, och miljöministern stod med sitt färgade hår och mässade om hur farligt det är att spola ut färgen med kadmium “rakt ut i avloppet”.

Jag kan väl då känna att påsk är det ju inte så hemskt många gånger om året att man behöver göra något större pådrag om den där färgen som kanske 15 pers använde.
Istället tycker jag man kan fråga miljöministern vart hon spolar ut sin kemikalieproppade hårfärg, hur ofta, och hur faan det kan vara okej.

Fokusera rätt, nån jävla gång.
För satan.

Ödmjukt // Er Vixter

 Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Victoria Bloch .
Ålder: 24.
Bor: På småländska landsbygden.
Sysselsättning: Arbetar i hälsokostbutik.
Om mig: Jordbunden partypingla med ekologi i ryggmärgen. Saker jag gillar är skogen och allt som finns däri, min hund, bugglycka, eko-tänk och att ha rätt.
Fokus just nu: Lanseringen av ekologiska schamposerien Reco Hair, i familjeföretaget Ingelss.
Om bloggen: För mig är ekotänk en så självklar del av vardagen att det inte ens är ett tänk. Det är så jag alltid tänker. Jag är uppvuxen med en mor som jobbar som ekologisk frisör, och jag har själv så gott som hela mitt aktiva yrkesliv jobbat inom hälsokostbranschen.
I min blogg kommer jag dela med mig av tips, råd och fakta om vilka ingredienser som finns i vanliga skönhetsprodukter och vad dessa gör med vår kropp. Jag kommer även att visa på ekologiska alternativ istället – och förklara varför de är mycket bättre såklart.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.