Beauty by Bloch

Shake-it. Tips för vintertorr hy

Postad: 14 november, 2012 Av: Beauty by Bloch Kategori: Hudvård, Okategoriserade, Tips | Etiketter: , , | Kommentera

Sitter här och bloggar, på vad som känns lite som dommedagen efter dagens strömavbrott i hela samhället samt utslaget mobilnät.
Alltid lika skönt när den är tillbaka (och kanske bra att den försvinner ibland så man kan glädjas för det lilla när den är tillbaka)

Nu när det börjar bli kallt ute börjar smörja-in-mig-med-olja tid på året. Aningens meckigt då det torkar in långsamt och helst skall klaskas på när man fortfarande är blöt efter duschen.
Men, så har vi denna fantastiska uppfinning!
Tomflaska och vatten!
Fyll lite olja i botten, fyll på resten med vatten – skaka och smörj.
Ännu en fördel med detta är ju att man kan fylla på med sin favorit-doft i flaskan. Ca 5 droppar eterisk olja av rosmarin har jag i denna, fräscht och cirkulationshöjande..

Oskakad flaska…                                                Skakad flaska..

 

Kvällen spenderas med att kolla på fotboll och akompanjeras av 1st skitglad hund med favorit-pip-leksak (stulen från grannhunden)
Som straff hänger jag ut denna väldigt skräckinjagande bild på besten.Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Victoria Bloch .
Ålder: 24.
Bor: På småländska landsbygden.
Sysselsättning: Arbetar i hälsokostbutik.
Om mig: Jordbunden partypingla med ekologi i ryggmärgen. Saker jag gillar är skogen och allt som finns däri, min hund, bugglycka, eko-tänk och att ha rätt.
Fokus just nu: Lanseringen av ekologiska schamposerien Reco Hair, i familjeföretaget Ingelss.
Om bloggen: För mig är ekotänk en så självklar del av vardagen att det inte ens är ett tänk. Det är så jag alltid tänker. Jag är uppvuxen med en mor som jobbar som ekologisk frisör, och jag har själv så gott som hela mitt aktiva yrkesliv jobbat inom hälsokostbranschen.
I min blogg kommer jag dela med mig av tips, råd och fakta om vilka ingredienser som finns i vanliga skönhetsprodukter och vad dessa gör med vår kropp. Jag kommer även att visa på ekologiska alternativ istället – och förklara varför de är mycket bättre såklart.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.