Beauty by Bloch

Nöden har ingen lag…

Postad: 25 februari, 2013 Av: Beauty by Bloch Kategori: krämpor | Etiketter: , , , | Kommentera

Inte nog med att det är måndag, jag har fått nackspärr också..!
Vet inte om jag vred mig på buggen igår, om det är för blåsten utomhus, eller om det är karma för att jag duschade hunden idag..
Men, tur är väl i alla fall att jag har liniment, en spikmatta och min väluppfostrade snygga-killen som tar hand om mig.
Och så ullared på tv, såklart.

IMG_9369

Jag använder “svenska” spikmattan, jag tycker den är skönare att ligga på, och så kommer den åt akupressurpunkter och stagnationer bättre.
Linimenten jag använder är dessa, tyvärr innehåller de parabener båda två, vilket är förbannat synd på en så i övrigt bra produkt..
Tyvärr har jag inte hittat några andra jag tycker är lika bra, och nöden har ju ingen lag, helt enkelt.

Liniment är den såndär bra-att-ha-grej till massa olika saker tycker jag. Skador, spänningar, onda benhinnor, smörja fötterna när man har huvudvärk (det funkar, jag lovar!)

Så, upp till bevis för mina medikamenter att visa om dom kan bota nackspärren tills imorgon.
Jag återkommer!

 

 

 Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Victoria Bloch .
Ålder: 24.
Bor: På småländska landsbygden.
Sysselsättning: Arbetar i hälsokostbutik.
Om mig: Jordbunden partypingla med ekologi i ryggmärgen. Saker jag gillar är skogen och allt som finns däri, min hund, bugglycka, eko-tänk och att ha rätt.
Fokus just nu: Lanseringen av ekologiska schamposerien Reco Hair, i familjeföretaget Ingelss.
Om bloggen: För mig är ekotänk en så självklar del av vardagen att det inte ens är ett tänk. Det är så jag alltid tänker. Jag är uppvuxen med en mor som jobbar som ekologisk frisör, och jag har själv så gott som hela mitt aktiva yrkesliv jobbat inom hälsokostbranschen.
I min blogg kommer jag dela med mig av tips, råd och fakta om vilka ingredienser som finns i vanliga skönhetsprodukter och vad dessa gör med vår kropp. Jag kommer även att visa på ekologiska alternativ istället – och förklara varför de är mycket bättre såklart.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.