Beauty by Bloch

Ceratdjungel

Postad: 20 september, 2012 Av: Beauty by Bloch Kategori: Allmänt, Tips | Etiketter: , , | Kommentera

Inatt har vi haft första frostnatten här hemma! Vad hände där liksom?! Jag har ju massa lingon och kantareller kvar att plocka innan det får bli vinter..! (i KNOW, seriösa problem!)
Hur som helst så får jag typ sydsveriges torraste hy och läppar när det börjar bli kallt ute,
och lipsyl har jag väl provat typ en miljard och slarvat bort lika många.

Rent generellt tycker jag det brukar vara svårt att hitta ett vettigt lipsyl någon annanstans än i en hälsokostbutik, vad jag menar med vettigt är följande.
Viktigast att tänka på är att undvika mineraloljor, de mjukgör för stunden men torkar ut i längden, det är då man måste börja smörja mer och mer hela tiden och blir lipsylberoende. Paraffin/petrolatum och vaselin är två vanliga mineraloljor som man tyvärr hittar i de flesta cerat. De innehåller inga som helst näringsämnen utan används tragiskt nog i de flesta fall bara för att de är billiga, och får konsumenten att bli beroende av att ständigt smörja sig och därmed behöva köpa fler.

Sjukt glad blev jag därför över att vi i goodiebagen i lördags fick ett cerat från Rosenserien! Jag använde det i vintras och tyckte det var über! Reko innehåll, känns lyxigt, effektivt och drygt (även om jag hade det med jordgubb då och 90% av gångerna smörjde på det för att det luktar så gottttttttt!) Rekommenderas varmt!

Läppcerat från RosenserienSök i bloggen

Om bloggen


Namn: Victoria Bloch .
Ålder: 24.
Bor: På småländska landsbygden.
Sysselsättning: Arbetar i hälsokostbutik.
Om mig: Jordbunden partypingla med ekologi i ryggmärgen. Saker jag gillar är skogen och allt som finns däri, min hund, bugglycka, eko-tänk och att ha rätt.
Fokus just nu: Lanseringen av ekologiska schamposerien Reco Hair, i familjeföretaget Ingelss.
Om bloggen: För mig är ekotänk en så självklar del av vardagen att det inte ens är ett tänk. Det är så jag alltid tänker. Jag är uppvuxen med en mor som jobbar som ekologisk frisör, och jag har själv så gott som hela mitt aktiva yrkesliv jobbat inom hälsokostbranschen.
I min blogg kommer jag dela med mig av tips, råd och fakta om vilka ingredienser som finns i vanliga skönhetsprodukter och vad dessa gör med vår kropp. Jag kommer även att visa på ekologiska alternativ istället – och förklara varför de är mycket bättre såklart.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.