Bella Om Yoga

Gör något du tror du inte kan

Tankens kraft!

Jag kan. Jag vill. Jag vågar.

Gud så läskigt eller hur ska jag klara detta? Vissa tror att de klarar av vad som helst, de människorna kommer långt. De människorna åker på mycket stryk men blir också väldigt starka, får massor av erfarenhet och kommer oftast i den riktning de vill.

Sluta inte försöka pga av rädsla. Det är inte farligt att ”misslyckas”, det är nyttigt! Ju mer vi försöker desto bättre blir vi. Våga tro på dig själv, våga tro att du klarar av det du vill. Ett steg i taget. Du kanske inte kan allt på en dag men sakta med tankens kraft kan vi göra mer än vi tror. Meditera på din önskan, va din önskan, lev din önskan. Tankens kraft är så mycket större än somliga tror!

Vit-liten

Bemästra hinder

I yogaträningen kommer man varje gång till denna situation. Hur ska jag kunna göra detta med min kropp? Men efter några tillfällen, eller ibland massor av tillfällen, klarar man det som först kändes omöjlig. Man tränar sig varje dag på att bemästra vad man trodde var inte var möjligt. Tänjer både på sinnet och kroppen. Helt fantastisk när man klarar av något som man aldrig trodde. Genom yogan lär man sig både tålamod och att inte ge upp. Det är faktiskt resan som är målet.  Blir mer ödmjuk inför både dig själv och andra. Vägra acceptera att någon annan inte tror du kan!

20131109-081925

Min yogaträning

Här är en övning ”Raja Kapotasana” jag klarade för första gången för några dagar sedan. Hade tittat på andra och försökt göra den själv. Men nej, det gick bara inte. Trodde jag var för stel i ryggen och behövde bli mer rörlig. Men icke! Jag försökte igen och igen, tittade igen och igen. Sedan helt plötsligt trillade poletten ner och jag förstod övningen. YES! Vilken seger.. Jag hade ju världens bästa support iof.

http://instagram.com/p/v0m_-ahAJr/?modal=true

Tack Maya ♡

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Skriv ut artikel


Kärlek eller rädsla

Asana

Vad väljer du? Jag får ofta frågan om jag inte är rädd för någonting?!! Svaret är – när det gäller att stå på händer eller vika mig dubbel, så nej det är jag i princip aldrig. Jag litar på mig själv i min kropp. Vi har jobbat hårt och ömt tillsammans i så många år, […]

Handstående workshop

Asana

Hej hej!! Igår var det handstående workshop igen, denna gång här i stan på fina Lila Lotus. Vi var en liten grupp på 8 personer som hade riktigt roligt. Stretching those shoulders 🙌 Tack alla som deltog på handstående ws idag. Ni är grymma 💪🤸‍♀️🌟 . . #handstand #workshop #stretching #practice #practiseandalliscoming #thankyou #håndstående A […]

Detox med Ayurveda

Blogginlägg

Avgiftning – och föryngringsdiet Khichadi är en välkänd ayurvedisk diet som är effektiv för att skölja ur – detoxa – slaggprodukter i våra kroppar (överskott av kapha). Det är en rätt som är lättsmält för magen och samtidigt väldigt näringstät. Denna diet passar alla kroppstyper oavsett (vata, pitta, kapha) obalanser. Det är beroende på vilka […]

Yoga Workshop med Sharath

Asana

Fortsättning… Närmare 400 deltagare stod redo kl 06:00 i tisdags morse. -Samastitihi sedan var vi igång med att följs Sharaths röst med största fokus. Ingen vill göra ”fel” eller tappa balansen. Varenda cell är på helspänn för att följa med i yogaserien som räknas fram på sanskrit av vår Paramaguru. Vem får stanna kvar? Samma […]

Paramaguru Sharath Jois

Asana

Europe tour 2017 och imorgon är han i Stockholm!! Tisdag till söndag denna vecka yogar vi i Eriksdalshallen varje morgon. Sharath är ashtangayogans främste mästare och han är direktör för KPJ Ashtanga Yoga Institute i Mysore. Han är världens mest avancerade utövare av Ashtanga yoga och har lärt sig alla sex serier av sin morfar, […]

Semester – fortsättning följer..

Okategoriserade

Hus i Portixol Vi fick hyra ett så fint hus av en bekant i Portixol, precis utanför Palma. Så nära att man kan promenera in till Palma. Vilket jag och min kompis gjorde en morgon för att se den mäktiga Katedralen. Fin strandpromenad hela vägen in till stan. Det bästa är att om man går […]

Yoga, jobb och semester

Asana

Så har sommaren sett ut för mig hitintills. Grym kombo faktiskt. Kan bli lite för mycket och stressigt vissa dagar. Men mest njuter jag som bara den. Sjukt tacksam 💪 Blidö v27 Det känns som väldigt längesen nu.. Varje sommar v27 har jag en yogavecka på Blidö och det är alltid lika fantastiskt roligt!! Vi yogar […]

Kristaller

Blogginlägg

Eller Halvädelstenar, jag älskar dom. De har sköna energier och de hjälper. Jag har inte jättemånga hemma, men de kommer en och en till mig, när det är dags. I veckan var jag på en fantastisk coaching, för mig i livet. Det var i gamla stan och efteråt var jag bara tvungen att gå till […]

Sommarlov

Blogginlägg

Lata dagar för barnen i alla fall, hahaa. Sista skoldagen var i fredags. Så fint med sommarlov, skönt med lata dagar. Vad gör era barn på sommarlovet? Mina börjar bli rätt stora nu, 11 och 13 år, herregud vad tiden går. Mer och mer självständiga blir dom. Just nu vill dom bara vara. Den äldre […]

Pannkakor med Superbär

Ayurveda

Hej 😃 Gjorde såå himla goda och hälsosamma pannkakor idag. Måste bara dela med mig av receptet. Blåbärspannkakor Till 4 st pannkakor 1 dl havregryn 2 ägg 1 banan 2 nävar blåbär Häll ner allt utom blåbären i en mixer. Värm lite kokosolja i stekpannan. Häll i smet och toppa med blåbär, vänta till ytan stelnat […]