Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Missa inga nyheter och erbjudanden från Kurera!
Vårt nyhetsbrev kommer två gånger i veckan och är helt gratis.
Anmäl dig genom att fylla i dina uppgifter här:

E-postadressen är nu registrerad, du kommer att få vårt nästa utskick!

Bella Om Yoga

Gör något du tror du inte kan

Tankens kraft!

Jag kan. Jag vill. Jag vågar.

Gud så läskigt eller hur ska jag klara detta? Vissa tror att de klarar av vad som helst, de människorna kommer långt. De människorna åker på mycket stryk men blir också väldigt starka, får massor av erfarenhet och kommer oftast i den riktning de vill.

Sluta inte försöka pga av rädsla. Det är inte farligt att "misslyckas", det är nyttigt! Ju mer vi försöker desto bättre blir vi. Våga tro på dig själv, våga tro att du klarar av det du vill. Ett steg i taget. Du kanske inte kan allt på en dag men sakta med tankens kraft kan vi göra mer än vi tror. Meditera på din önskan, va din önskan, lev din önskan. Tankens kraft är så mycket större än somliga tror!

Vit-liten

Bemästra hinder

I yogaträningen kommer man varje gång till denna situation. Hur ska jag kunna göra detta med min kropp? Men efter några tillfällen, eller ibland massor av tillfällen, klarar man det som först kändes omöjlig. Man tränar sig varje dag på att bemästra vad man trodde var inte var möjligt. Tänjer både på sinnet och kroppen. Helt fantastisk när man klarar av något som man aldrig trodde. Genom yogan lär man sig både tålamod och att inte ge upp. Det är faktiskt resan som är målet.  Blir mer ödmjuk inför både dig själv och andra. Vägra acceptera att någon annan inte tror du kan!

20131109-081925

Min yogaträning

Här är en övning "Raja Kapotasana" jag klarade för första gången för några dagar sedan. Hade tittat på andra och försökt göra den själv. Men nej, det gick bara inte. Trodde jag var för stel i ryggen och behövde bli mer rörlig. Men icke! Jag försökte igen och igen, tittade igen och igen. Sedan helt plötsligt trillade poletten ner och jag förstod övningen. YES! Vilken seger.. Jag hade ju världens bästa support iof.

http://instagram.com/p/v0m_-ahAJr/?modal=true

Tack Maya ♡

 

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Skriv ut artikel


Ashtanga Yoga

Asana

Adjustment training course med Natalia Paisano Hej hej igen!! Nu är jag tillbaka, Välkommen att ta del av Yoga, Nyttigheter och allt jag kan förmedla när det gäller att vara sitt Härligaste Bästa Jag ♥ Ashtanga Yoga – Min passion de senaste 20 åren, som alltid funnits där, ibland mer ibland mindre, men alltid närvarande. […]

Ayurvedans tio bästa

Asana

Hej!!! Jag träffade min kära Ayurvediska lärare, Sangeeta, härom dagen och vill gärna dela hennes bästa tips för att vi ska hålla oss friska. Känner att det kan vara extra viktigt att ha lite mer verktyg nu när många av oss åker iväg på semestrar och det släpps på restriktioner mer och mer. Holistisk approach […]

Frihetsretreat på Idöborg

Blogginlägg

Det finns en fantastisk kvinna, Annette Forslund, hon bjöd med mig till sitt “Frihetsretreat” i helgen och det var helt underbart!! Denna kvinna lever som hon lär, hon behöver inte bli påmind varje dag att leva sin dröm, hon gör det hon vill och lever varje dag precis så. Hon är verkligen en sann inspiratör, […]

Paus – Semesterns hetaste boktips

Ayurveda

Stanna upp och Njut! För ett år sedan kontaktade Karin, som är författare till denna fina bok, mig och frågade om jag ville vara med i hennes nya bok “PAUS”. Självklart ville jag det. Den kom ut för ett halvår sedan och jag tycker att den är mer aktuell än någonsin nu i semestertider. Den […]

Bästa höst- och vinterdrinken

Ayurveda

Nu när vi går mot mörkare kallare tider behöver vi följa med den årstiden. Det är en mer introvert, intim och ”back to source” tid. Våga vara där. Gör plats för mer ”bara vara” tid i kalendern. Förläng din nattsömn och försök kom ut en timme på dagen i dagsljuset, gärna i skogen. Slowdown är […]

Universum levererar

Ayurveda

Intensiva tider Hur fort kan tiden gå egentligen??! Jag vet att denna period ska vara intensiv och att allt går så snabbt, men hallå, sakta ner lite nu va.. Jag hinner inte med, det händer ju så oerhört mycket. För drygt ett år sedan fick jag till mig att jag ska ut i naturen och […]

Höftöppnarprogram

Asana

Idrott och yoga Jag fick frågan av en vän för ett tag sedan vars son är målvakt. De ville ha hjälp med ett program för att mjuka upp höfterna då det hämmar honom i hans sport. Det skulle ju vara toppen tänker jag att föra in “yogaövningar” efter varje träning, att göra det till en […]

Yoga med årstiden

Blogginlägg

Hallå alla underbara medmänniskor! Länge sedan.. jag har haft lite vinterdvala, men börjar vicka på tårna nu. Det är också vad jag tänkt skriva om idag. Hur lever du med årstiderna? Vi som bor här i Sverige har ganska markanta årstider och det påverkar oss. Jag har i många år försökt att streta emot, pressa […]

Kärlek eller rädsla

Asana

Vad väljer du? Jag får ofta frågan om jag inte är rädd för någonting?!! Svaret är – när det gäller att stå på händer eller vika mig dubbel, så nej det är jag i princip aldrig. Jag litar på mig själv i min kropp. Vi har jobbat hårt och ömt tillsammans i så många år, […]

Handstående workshop

Asana

Hej hej!! Igår var det handstående workshop igen, denna gång här i stan på fina Lila Lotus. Vi var en liten grupp på 8 personer som hade riktigt roligt. https://www.instagram.com/p/BZ9OFy_FLiw/?taken-by=yoginbella Jag brukar köra ca 1,5 -2 timmar beroende på önskemål. Igår blev det två timmar och de kunde vi fylla lätt. Tror dock att det […]

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)