Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Missa inga nyheter och erbjudanden från Kurera!
Vårt nyhetsbrev kommer två gånger i veckan och är helt gratis.
Anmäl dig genom att fylla i dina uppgifter här:

E-postadressen är nu registrerad, du kommer att få vårt nästa utskick!

Bella Om Yoga

Välkommen 2015

Sjuka mellandagar

Jag har legat sjuk från jul till nyår, inte gjort nåt. Förutom att promenera med Maya, vår lilla pälsälskling. Skönt och tråkigt. Jag hade inte barnen som tur var utan behövde bara ha "dåligt samvete" för Maya (som inte verkade lida allt för mycket).

bild (17)

Botten och Toppen

Tänk att livet kan kännas nattsvart ena dagen och nästa dag är allt på topp igen? Jag har aldrig kunnat tänka att imorgon känns det bättre. Utan är allt bara skit, så är det så. Jättejobbigt är det för oss som inte kan tänka längre än känslan just för sekunden. Men.. med åren 😉 även då jag inte känner det har jag lärt mig att -Ta det lugnt och sov på saken. Vilket jag klokt nog gjorde igår. Först grät jag halva dagen och tänkte att det här är inte alls vad jag tänkt mig om det nya året och grät lite till. Men det är okej att gråta, befriande, rensa ut sorg man samlat på sig. Det är bra att gråta och sedan sova på saken. Och kom ihåg. Det vänder, alltid!

Första yogan på året

I morse ringde klockan kl 05:00. Kanske var jag fortfarande lite sjuk?..(inte känna efter på morgonen) Jag ska ju på yogakursen jag sett fram emot så mycket. I sex dagar med min första yoga lärare Maria Boox sedan 15 år tillbaka. Upp och hoppa, snabb Maya promenad sen in i duschen, dricka "Mitt ghee", packa och iväg.

bild (16)

Livet känns ju faktiskt "trots gårdagen" riktigt bra!

Åh vad det var skönt att få sträcka ut varenda muskel i kroppen, få igång blodcirkulationen och andas. Det går inte med ord beskriva känslan efter ett yogapass, det är magiskt.

Grön frukost

Efter yogan åkte jag och handlade och sedan till jobbet. Juicade ihop en grön drink (apelsin, citron, ingefära och grönkål) och tog en knäckemacka med avokado. Gott nytt fräscht och friskt år, Skål!

bild (19)

Jag är frisk och livet är toppen ♥


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Skriv ut artikel


Ashtanga Yoga

Asana

Adjustment training course med Natalia Paisano Hej hej igen!! Nu är jag tillbaka, Välkommen att ta del av Yoga, Nyttigheter och allt jag kan förmedla när det gäller att vara sitt Härligaste Bästa Jag ♥ Ashtanga Yoga – Min passion de senaste 20 åren, som alltid funnits där, ibland mer ibland mindre, men alltid närvarande. […]

Ayurvedans tio bästa

Asana

Hej!!! Jag träffade min kära Ayurvediska lärare, Sangeeta, härom dagen och vill gärna dela hennes bästa tips för att vi ska hålla oss friska. Känner att det kan vara extra viktigt att ha lite mer verktyg nu när många av oss åker iväg på semestrar och det släpps på restriktioner mer och mer. Holistisk approach […]

Frihetsretreat på Idöborg

Blogginlägg

Det finns en fantastisk kvinna, Annette Forslund, hon bjöd med mig till sitt “Frihetsretreat” i helgen och det var helt underbart!! Denna kvinna lever som hon lär, hon behöver inte bli påmind varje dag att leva sin dröm, hon gör det hon vill och lever varje dag precis så. Hon är verkligen en sann inspiratör, […]

Paus – Semesterns hetaste boktips

Ayurveda

Stanna upp och Njut! För ett år sedan kontaktade Karin, som är författare till denna fina bok, mig och frågade om jag ville vara med i hennes nya bok “PAUS”. Självklart ville jag det. Den kom ut för ett halvår sedan och jag tycker att den är mer aktuell än någonsin nu i semestertider. Den […]

Bästa höst- och vinterdrinken

Ayurveda

Nu när vi går mot mörkare kallare tider behöver vi följa med den årstiden. Det är en mer introvert, intim och ”back to source” tid. Våga vara där. Gör plats för mer ”bara vara” tid i kalendern. Förläng din nattsömn och försök kom ut en timme på dagen i dagsljuset, gärna i skogen. Slowdown är […]

Universum levererar

Ayurveda

Intensiva tider Hur fort kan tiden gå egentligen??! Jag vet att denna period ska vara intensiv och att allt går så snabbt, men hallå, sakta ner lite nu va.. Jag hinner inte med, det händer ju så oerhört mycket. För drygt ett år sedan fick jag till mig att jag ska ut i naturen och […]

Höftöppnarprogram

Asana

Idrott och yoga Jag fick frågan av en vän för ett tag sedan vars son är målvakt. De ville ha hjälp med ett program för att mjuka upp höfterna då det hämmar honom i hans sport. Det skulle ju vara toppen tänker jag att föra in “yogaövningar” efter varje träning, att göra det till en […]

Yoga med årstiden

Blogginlägg

Hallå alla underbara medmänniskor! Länge sedan.. jag har haft lite vinterdvala, men börjar vicka på tårna nu. Det är också vad jag tänkt skriva om idag. Hur lever du med årstiderna? Vi som bor här i Sverige har ganska markanta årstider och det påverkar oss. Jag har i många år försökt att streta emot, pressa […]

Kärlek eller rädsla

Asana

Vad väljer du? Jag får ofta frågan om jag inte är rädd för någonting?!! Svaret är – när det gäller att stå på händer eller vika mig dubbel, så nej det är jag i princip aldrig. Jag litar på mig själv i min kropp. Vi har jobbat hårt och ömt tillsammans i så många år, […]

Handstående workshop

Asana

Hej hej!! Igår var det handstående workshop igen, denna gång här i stan på fina Lila Lotus. Vi var en liten grupp på 8 personer som hade riktigt roligt. https://www.instagram.com/p/BZ9OFy_FLiw/?taken-by=yoginbella Jag brukar köra ca 1,5 -2 timmar beroende på önskemål. Igår blev det två timmar och de kunde vi fylla lätt. Tror dock att det […]

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)