Bella Om Yoga

Välkommen 2015

Sjuka mellandagar

Jag har legat sjuk från jul till nyår, inte gjort nåt. Förutom att promenera med Maya, vår lilla pälsälskling. Skönt och tråkigt. Jag hade inte barnen som tur var utan behövde bara ha ”dåligt samvete” för Maya (som inte verkade lida allt för mycket).

bild (17)

Botten och Toppen

Tänk att livet kan kännas nattsvart ena dagen och nästa dag är allt på topp igen? Jag har aldrig kunnat tänka att imorgon känns det bättre. Utan är allt bara skit, så är det så. Jättejobbigt är det för oss som inte kan tänka längre än känslan just för sekunden. Men.. med åren 😉 även då jag inte känner det har jag lärt mig att -Ta det lugnt och sov på saken. Vilket jag klokt nog gjorde igår. Först grät jag halva dagen och tänkte att det här är inte alls vad jag tänkt mig om det nya året och grät lite till. Men det är okej att gråta, befriande, rensa ut sorg man samlat på sig. Det är bra att gråta och sedan sova på saken. Och kom ihåg. Det vänder, alltid!

Första yogan på året

I morse ringde klockan kl 05:00. Kanske var jag fortfarande lite sjuk?..(inte känna efter på morgonen) Jag ska ju på yogakursen jag sett fram emot så mycket. I sex dagar med min första yoga lärare Maria Boox sedan 15 år tillbaka. Upp och hoppa, snabb Maya promenad sen in i duschen, dricka ”Mitt ghee”, packa och iväg.

bild (16)

Livet känns ju faktiskt ”trots gårdagen” riktigt bra!

Åh vad det var skönt att få sträcka ut varenda muskel i kroppen, få igång blodcirkulationen och andas. Det går inte med ord beskriva känslan efter ett yogapass, det är magiskt.

Grön frukost

Efter yogan åkte jag och handlade och sedan till jobbet. Juicade ihop en grön drink (apelsin, citron, ingefära och grönkål) och tog en knäckemacka med avokado. Gott nytt fräscht och friskt år, Skål!

bild (19)

Jag är frisk och livet är toppen ♥


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Skriv ut artikel


Yoga Workshop med Sharath

Asana

Fortsättning… Närmare 400 deltagare stod redo kl 06:00 i tisdags morse. -Samastitihi sedan var vi igång med att följs Sharaths röst med största fokus. Ingen vill göra ”fel” eller tappa balansen. Varenda cell är på helspänn för att följa med i yogaserien som räknas fram på sanskrit av vår Paramaguru. Vem får stanna kvar? Samma […]

Paramaguru Sharath Jois

Asana

Europe tour 2017 och imorgon är han i Stockholm!! Tisdag till söndag denna vecka yogar vi i Eriksdalshallen varje morgon. Sharath är ashtangayogans främste mästare och han är direktör för KPJ Ashtanga Yoga Institute i Mysore. Han är världens mest avancerade utövare av Ashtanga yoga och har lärt sig alla sex serier av sin morfar, […]

Semester – fortsättning följer..

Okategoriserade

Hus i Portixol Vi fick hyra ett så fint hus av en bekant i Portixol, precis utanför Palma. Så nära att man kan promenera in till Palma. Vilket jag och min kompis gjorde en morgon för att se den mäktiga Katedralen. Fin strandpromenad hela vägen in till stan. Det bästa är att om man går […]

Yoga, jobb och semester

Asana

Så har sommaren sett ut för mig hitintills. Grym kombo faktiskt. Kan bli lite för mycket och stressigt vissa dagar. Men mest njuter jag som bara den. Sjukt tacksam 💪 Blidö v27 Det känns som väldigt längesen nu.. Varje sommar v27 har jag en yogavecka på Blidö och det är alltid lika fantastiskt roligt!! Vi yogar […]

Kristaller

Blogginlägg

Eller Halvädelstenar, jag älskar dom. De har sköna energier och de hjälper. Jag har inte jättemånga hemma, men de kommer en och en till mig, när det är dags. I veckan var jag på en fantastisk coaching, för mig i livet. Det var i gamla stan och efteråt var jag bara tvungen att gå till […]

Sommarlov

Blogginlägg

Lata dagar för barnen i alla fall, hahaa. Sista skoldagen var i fredags. Så fint med sommarlov, skönt med lata dagar. Vad gör era barn på sommarlovet? Mina börjar bli rätt stora nu, 11 och 13 år, herregud vad tiden går. Mer och mer självständiga blir dom. Just nu vill dom bara vara. Den äldre […]

Pannkakor med Superbär

Ayurveda

Hej 😃 Gjorde såå himla goda och hälsosamma pannkakor idag. Måste bara dela med mig av receptet. Blåbärspannkakor Till 4 st pannkakor 1 dl havregryn 2 ägg 1 banan 2 nävar blåbär Häll ner allt utom blåbären i en mixer. Värm lite kokosolja i stekpannan. Häll i smet och toppa med blåbär, vänta till ytan stelnat […]

En Solmeditation

Asana

Snöyra i Maj ! ! ! Ja men herregud vad vi alla längtar nu.. Denna långa vinter som inte vill ta slut, har liksom börjat om på nytt. Solmeditation Jag kan bara drömma mig bort och känna in solens värmande strålar mot mitt skinn. Sätt dig ner och blunda, känn hur det känns när strålarna […]

Meditation och motion

Blogginlägg

Att öppna våra hjärtan och alla chakran in i meditation behöver inte vara svårt. Tvärtom, det är enkelt, busenkelt. Man behöver inte vara på någon speciell plats eller byta om, det går hur bra som helst hemma med långkallingar och tofflor 😉 Dansa Sätt på musik och släpp loss. Dansa från hjärtat. Det finns inget […]

Djurhållning, vår största miljöbov

Blogginlägg

Jag har tittat på en dokumentär som jag verkligen önskar att alla ser. COWSPIRACY Klicka här för att se Jag kanske är lite trög, men jag tror det är många med mig som också är det 😉 Jag har inte förstått hur stor del av miljöproblematiken djurhållningen faktiskt är. Det är så tragiskt. Men bättre […]