Bella Om Yoga

Jogga

Våren är påväg

Det känns i luften, trots att det är lite snö och mycket is, att våren är på antågande. Ljuset börjar komma tillbaka och det är så härligt tycker jag. Då kommer lusten tillbaka att gå ut och springa. Jag ser inte mig själv som någon löpare direkt. Känns som min kropp inte riktigt är gjord för det. Samtidigt så är det väl precis vad vi är gjorda för, att springa?  Jag är nog bara en otränad löpare. Får ju ont, löparknä, som jag tidigare skrivit om. Så nu har jag börjat med min rehab träning igen. Nu är det bara att hålla alla tummar och tår att det ska gå bättre i år.

Idag var vi ute och rekade ”rundan” jag och Maya (min söta hund) det tog exakt 1 timme att gå 6,6 km. Hon är pigg som tusan och älskar att springa. (Hoppas på lite draghjälp) 🙂 Trots att alla fåglar är väldigt lockande så är det roligare att springa ändå.

bild (20)

Tjurruset

Jag var ju med och sprang Tjurruset i höstas. Gud vilket kul lopp det var, det är ett lopp som verkligen passar mig, terräng. Jag vill kunna springa, det är liksom något man ska kunna göra. Så därför sätter jag igång igen.

bild (21)

Kompletterings träning

Trots att jag yogar 4-5 gånger / vecka så känns det som att hjärtat ska få jobba lite extra. Och den friska luften, att vara ute varje dag är ett måste för bra hälsa. Jag tror på mångfald när det gäller träning. Yoga är för mig det absolut bästa och något min kropp behöver för att fungera överhuvudtaget. Men det är viktigt att röra på sig på andra sätt också. Utmana kroppen på olika sätt, då blir den stark och glad.

Häng med du med!! Nu springer vi in våren ♥


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Skriv ut artikel


Yoga Workshop med Sharath

Asana

Fortsättning… Närmare 400 deltagare stod redo kl 06:00 i tisdags morse. -Samastitihi sedan var vi igång med att följs Sharaths röst med största fokus. Ingen vill göra ”fel” eller tappa balansen. Varenda cell är på helspänn för att följa med i yogaserien som räknas fram på sanskrit av vår Paramaguru. Vem får stanna kvar? Samma […]

Paramaguru Sharath Jois

Asana

Europe tour 2017 och imorgon är han i Stockholm!! Tisdag till söndag denna vecka yogar vi i Eriksdalshallen varje morgon. Sharath är ashtangayogans främste mästare och han är direktör för KPJ Ashtanga Yoga Institute i Mysore. Han är världens mest avancerade utövare av Ashtanga yoga och har lärt sig alla sex serier av sin morfar, […]

Semester – fortsättning följer..

Okategoriserade

Hus i Portixol Vi fick hyra ett så fint hus av en bekant i Portixol, precis utanför Palma. Så nära att man kan promenera in till Palma. Vilket jag och min kompis gjorde en morgon för att se den mäktiga Katedralen. Fin strandpromenad hela vägen in till stan. Det bästa är att om man går […]

Yoga, jobb och semester

Asana

Så har sommaren sett ut för mig hitintills. Grym kombo faktiskt. Kan bli lite för mycket och stressigt vissa dagar. Men mest njuter jag som bara den. Sjukt tacksam 💪 Blidö v27 Det känns som väldigt längesen nu.. Varje sommar v27 har jag en yogavecka på Blidö och det är alltid lika fantastiskt roligt!! Vi yogar […]

Kristaller

Blogginlägg

Eller Halvädelstenar, jag älskar dom. De har sköna energier och de hjälper. Jag har inte jättemånga hemma, men de kommer en och en till mig, när det är dags. I veckan var jag på en fantastisk coaching, för mig i livet. Det var i gamla stan och efteråt var jag bara tvungen att gå till […]

Sommarlov

Blogginlägg

Lata dagar för barnen i alla fall, hahaa. Sista skoldagen var i fredags. Så fint med sommarlov, skönt med lata dagar. Vad gör era barn på sommarlovet? Mina börjar bli rätt stora nu, 11 och 13 år, herregud vad tiden går. Mer och mer självständiga blir dom. Just nu vill dom bara vara. Den äldre […]

Pannkakor med Superbär

Ayurveda

Hej 😃 Gjorde såå himla goda och hälsosamma pannkakor idag. Måste bara dela med mig av receptet. Blåbärspannkakor Till 4 st pannkakor 1 dl havregryn 2 ägg 1 banan 2 nävar blåbär Häll ner allt utom blåbären i en mixer. Värm lite kokosolja i stekpannan. Häll i smet och toppa med blåbär, vänta till ytan stelnat […]

En Solmeditation

Asana

Snöyra i Maj ! ! ! Ja men herregud vad vi alla längtar nu.. Denna långa vinter som inte vill ta slut, har liksom börjat om på nytt. Solmeditation Jag kan bara drömma mig bort och känna in solens värmande strålar mot mitt skinn. Sätt dig ner och blunda, känn hur det känns när strålarna […]

Meditation och motion

Blogginlägg

Att öppna våra hjärtan och alla chakran in i meditation behöver inte vara svårt. Tvärtom, det är enkelt, busenkelt. Man behöver inte vara på någon speciell plats eller byta om, det går hur bra som helst hemma med långkallingar och tofflor 😉 Dansa Sätt på musik och släpp loss. Dansa från hjärtat. Det finns inget […]

Djurhållning, vår största miljöbov

Blogginlägg

Jag har tittat på en dokumentär som jag verkligen önskar att alla ser. COWSPIRACY Klicka här för att se Jag kanske är lite trög, men jag tror det är många med mig som också är det 😉 Jag har inte förstått hur stor del av miljöproblematiken djurhållningen faktiskt är. Det är så tragiskt. Men bättre […]