Bella Om Yoga

Alla hjärtans dag ❤️

Valentines day

Den stora kärleksdagen är här, wuhuuuu! Jag önskar att alla dagar var kärleksdagar. Att ge sina nära och kära små gåvor och visa extra uppskattning är ju fantastiskt  ❤️

IMG_2036

Älska mer

Det känns alltid skönt när någon visar sin uppskattning, lika fint känns det att själv ge.  Man kan tycka att den här dagen är uppskruvad så in i bomben och det blir för mycket. Det kan jag tycka men det är ändå så bra att den finns. Kan vara bra att bli påmind om att göra något extra. Jag menar absolut inte dyra presenter eller gåvor i allmänhet, hoppa över dom. Men den där extra vänligheten, fina ord, ett kärleksbrev och varma kramar.. det är fint som snus det 😉

199668663_3ee70221-a487-4f33-bb5a-45a20cca80c3

Yoga filosofi

Något jag kommer att tänka på idag är vers 1:33 ur “The Yoga Sutras” av Patanjali. En av de viktigaste texterna i den urgamla Yoga Filosofin. Texten är skriven på Sanskrit och denna vers beskriver en av flera vägar till absolut frid och stillandet av sinnet.

patanjali_yoga_sutras_2

मैत्रीकरुणामुदितोपेक्षाणां सुखदुःखपुण्यापुण्यविषयाणां भावनातश्चित्तप्रसादनम्

Maitri karuna muditopeksanam sukha duhkha punyapunya visayanam bhavanatas citta prasadanam

Fritt översatt:

Ett ostört lugn i sinnet kommer från odlandet av vänlighet mot de lyckliga, medkänsla för de olyckliga, glädjande uppskattning för de heliga och sanna, och ignorans mot de grymma och elaka

Ett fint och kärleksfullt förhållningssätt till din omgivning och dig själv. Värt att komma tillbaka till och tänka på i många situationer.

Vine-Psychic-We-Are-All-ONE

Sprid vidare din värme och positiva energi, välj att le mot människor du möter. Det gör skillnad – om du ler, ler jag.

Önskar er alla kärlek i överflöd, alla dagar ❤️

Välj kärlek!!

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Skriv ut artikel


Bästa höst- och vinterdrinken

Ayurveda

Nu när vi går mot mörkare kallare tider behöver vi följa med den årstiden. Det är en mer introvert, intim och ”back to source” tid. Våga vara där. Gör plats för mer ”bara vara” tid i kalendern. Förläng din nattsömn och försök kom ut en timme på dagen i dagsljuset, gärna i skogen. Slowdown är […]

Universum levererar

Ayurveda

Intensiva tider Hur fort kan tiden gå egentligen??! Jag vet att denna period ska vara intensiv och att allt går så snabbt, men hallå, sakta ner lite nu va.. Jag hinner inte med, det händer ju så oerhört mycket. För drygt ett år sedan fick jag till mig att jag ska ut i naturen och […]

Höftöppnarprogram

Asana

Idrott och yoga Jag fick frågan av en vän för ett tag sedan vars son är målvakt. De ville ha hjälp med ett program för att mjuka upp höfterna då det hämmar honom i hans sport. Det skulle ju vara toppen tänker jag att föra in “yogaövningar” efter varje träning, att göra det till en […]

Yoga med årstiden

Blogginlägg

Hallå alla underbara medmänniskor! Länge sedan.. jag har haft lite vinterdvala, men börjar vicka på tårna nu. Det är också vad jag tänkt skriva om idag. Hur lever du med årstiderna? Vi som bor här i Sverige har ganska markanta årstider och det påverkar oss. Jag har i många år försökt att streta emot, pressa […]

Kärlek eller rädsla

Asana

Vad väljer du? Jag får ofta frågan om jag inte är rädd för någonting?!! Svaret är – när det gäller att stå på händer eller vika mig dubbel, så nej det är jag i princip aldrig. Jag litar på mig själv i min kropp. Vi har jobbat hårt och ömt tillsammans i så många år, […]

Handstående workshop

Asana

Hej hej!! Igår var det handstående workshop igen, denna gång här i stan på fina Lila Lotus. Vi var en liten grupp på 8 personer som hade riktigt roligt. View this post on Instagram Stretching those shoulders 🙌 Tack alla som deltog på handstående ws idag. Ni är grymma 💪🤸‍♀️🌟 . . #handstand #workshop #stretching […]

Detox med Ayurveda

Blogginlägg

Avgiftning – och föryngringsdiet Khichadi är en välkänd ayurvedisk diet som är effektiv för att skölja ur – detoxa – slaggprodukter i våra kroppar (överskott av kapha). Det är en rätt som är lättsmält för magen och samtidigt väldigt näringstät. Denna diet passar alla kroppstyper oavsett (vata, pitta, kapha) obalanser. Det är beroende på vilka […]

Yoga Workshop med Sharath

Asana

Fortsättning… Närmare 400 deltagare stod redo kl 06:00 i tisdags morse. -Samastitihi sedan var vi igång med att följs Sharaths röst med största fokus. Ingen vill göra “fel” eller tappa balansen. Varenda cell är på helspänn för att följa med i yogaserien som räknas fram på sanskrit av vår Paramaguru. Vem får stanna kvar? Samma […]

Paramaguru Sharath Jois

Asana

Europe tour 2017 och imorgon är han i Stockholm!! Tisdag till söndag denna vecka yogar vi i Eriksdalshallen varje morgon. Sharath är ashtangayogans främste mästare och han är direktör för KPJ Ashtanga Yoga Institute i Mysore. Han är världens mest avancerade utövare av Ashtanga yoga och har lärt sig alla sex serier av sin morfar, […]

Semester – fortsättning följer..

Okategoriserade

Hus i Portixol Vi fick hyra ett så fint hus av en bekant i Portixol, precis utanför Palma. Så nära att man kan promenera in till Palma. Vilket jag och min kompis gjorde en morgon för att se den mäktiga Katedralen. Fin strandpromenad hela vägen in till stan. Det bästa är att om man går […]