Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Missa inga nyheter och erbjudanden från Kurera!
Vårt nyhetsbrev kommer två gånger i veckan och är helt gratis.
Anmäl dig genom att fylla i dina uppgifter här:

E-postadressen är nu registrerad, du kommer att få vårt nästa utskick!

Bella Om Yoga

Kvicksilver i alla influensavaccin

Funderar du på att influensavaccinera dig?

Läser en för mig skrämmande artikel, läs här.

Det är en viktig text, LÄS och tänk efter både en och tre gånger innan du vaccinerar dig. Vi litar blint på sjukvården men försök ta reda på vad du stoppar i dig eller får injicerat i din kropp. Vi måste ta ett eget ansvar. Det är väldigt svårt att veta vad som är rätt och fel, bra eller dåligt, men börja ifrågasätt. Känn efter vad du tror är bäst för dig.

Jag citerar min kloka vän Victoria:

"Var och en som tänker ta en influensavaccinering bör betänka om de verkligen vill ha dessa ingredienser i blodet.

Det kan vara bra att veta att kvicksilver är ett nervgift vars toxiska nivå ligger 1000 ggr. högre än bly. Influensavaccin innehåller även formaldehyd (väl känt cancerframkallande ämne) aluminum (nervgift som misstänks öka risken för Alzheimers), ethylenglykol, carbolsyra eller fenol, polysorbate 80, Triton X-100 (tvättmedel) och en variation av antibiotika".

Dessa ämnen vill inte jag få in i mitt blodomlopp.

fysiologi-ekologi-300x211

Var rädd om dig !


One comment on “Kvicksilver i alla influensavaccin

  1. Minna Blom on

    Mycket klokt av dig att förstå riskerna med kvicksilver från vacciner! Tyvärr har du troligtvis kvicksilver redan i din kropp. Kanske inte i blodomloppet eftersom det halveras relativt snabbt i blodet, men med hjälp av blodet så har det förts vidare till kroppens andra organ, speciellt hypofysen (kvicksilver tränger genom blod-hjärnbarriären), lever , njurar mfl. Hur kom det då in i din kropp? Kvicksilver från amalgamfyllningar tas upp i kroppen på olika sett, tex genom kvicksilverånga från amalgamfyllningar som till 80% tas upp i lungorna där det med blodet förs vidare till organen, är man gravid så går mycket av detta kvicksilver över till fostret via moderkakan, senare via modersmjölken vid amning. Många gånger kan barnet ha högre halter kvicksilver än mamman i vuxen ålder. Vid djurförsök har det visat sig att det kan drabba upp till fem generationer. Kvicksilverånga avgår ständigt från amalgamfyllningar, ända från dess att de stoppades in i tänderna. En fyllning kan innehålla lika mycket kvicksilver som 70 hörapparatsbatterier. Ändå får de som drabbas av kvicksilverförgiftning av sina amalgamfyllningar ingen ekonomisk hjälp att sanera och ingen medicinsk hjälp för Socialstyrelsen anser att kvicksilver i munnen på människor är ofarligt. När tandläkaren plockar bort en amalgamfyllning så blir det väldigt farligt och måste förvaras i bergrum så som kärnbränsle. Nyfiken? Kontakta Amalgamskadefonden eller titta på den här trailern till dokumentären Evidence of Harm, den har precis haft premiär i USA: http://evidence-of-harm.com

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Skriv ut artikel


Ashtanga Yoga

Asana

Adjustment training course med Natalia Paisano Hej hej igen!! Nu är jag tillbaka, Välkommen att ta del av Yoga, Nyttigheter och allt jag kan förmedla när det gäller att vara sitt Härligaste Bästa Jag ♥ Ashtanga Yoga – Min passion de senaste 20 åren, som alltid funnits där, ibland mer ibland mindre, men alltid närvarande. […]

Ayurvedans tio bästa

Asana

Hej!!! Jag träffade min kära Ayurvediska lärare, Sangeeta, härom dagen och vill gärna dela hennes bästa tips för att vi ska hålla oss friska. Känner att det kan vara extra viktigt att ha lite mer verktyg nu när många av oss åker iväg på semestrar och det släpps på restriktioner mer och mer. Holistisk approach […]

Frihetsretreat på Idöborg

Blogginlägg

Det finns en fantastisk kvinna, Annette Forslund, hon bjöd med mig till sitt “Frihetsretreat” i helgen och det var helt underbart!! Denna kvinna lever som hon lär, hon behöver inte bli påmind varje dag att leva sin dröm, hon gör det hon vill och lever varje dag precis så. Hon är verkligen en sann inspiratör, […]

Paus – Semesterns hetaste boktips

Ayurveda

Stanna upp och Njut! För ett år sedan kontaktade Karin, som är författare till denna fina bok, mig och frågade om jag ville vara med i hennes nya bok “PAUS”. Självklart ville jag det. Den kom ut för ett halvår sedan och jag tycker att den är mer aktuell än någonsin nu i semestertider. Den […]

Bästa höst- och vinterdrinken

Ayurveda

Nu när vi går mot mörkare kallare tider behöver vi följa med den årstiden. Det är en mer introvert, intim och ”back to source” tid. Våga vara där. Gör plats för mer ”bara vara” tid i kalendern. Förläng din nattsömn och försök kom ut en timme på dagen i dagsljuset, gärna i skogen. Slowdown är […]

Universum levererar

Ayurveda

Intensiva tider Hur fort kan tiden gå egentligen??! Jag vet att denna period ska vara intensiv och att allt går så snabbt, men hallå, sakta ner lite nu va.. Jag hinner inte med, det händer ju så oerhört mycket. För drygt ett år sedan fick jag till mig att jag ska ut i naturen och […]

Höftöppnarprogram

Asana

Idrott och yoga Jag fick frågan av en vän för ett tag sedan vars son är målvakt. De ville ha hjälp med ett program för att mjuka upp höfterna då det hämmar honom i hans sport. Det skulle ju vara toppen tänker jag att föra in “yogaövningar” efter varje träning, att göra det till en […]

Yoga med årstiden

Blogginlägg

Hallå alla underbara medmänniskor! Länge sedan.. jag har haft lite vinterdvala, men börjar vicka på tårna nu. Det är också vad jag tänkt skriva om idag. Hur lever du med årstiderna? Vi som bor här i Sverige har ganska markanta årstider och det påverkar oss. Jag har i många år försökt att streta emot, pressa […]

Kärlek eller rädsla

Asana

Vad väljer du? Jag får ofta frågan om jag inte är rädd för någonting?!! Svaret är – när det gäller att stå på händer eller vika mig dubbel, så nej det är jag i princip aldrig. Jag litar på mig själv i min kropp. Vi har jobbat hårt och ömt tillsammans i så många år, […]

Handstående workshop

Asana

Hej hej!! Igår var det handstående workshop igen, denna gång här i stan på fina Lila Lotus. Vi var en liten grupp på 8 personer som hade riktigt roligt. https://www.instagram.com/p/BZ9OFy_FLiw/?taken-by=yoginbella Jag brukar köra ca 1,5 -2 timmar beroende på önskemål. Igår blev det två timmar och de kunde vi fylla lätt. Tror dock att det […]

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)