Bella Om Yoga

Kvicksilver i alla influensavaccin

Funderar du på att influensavaccinera dig?

Läser en för mig skrämmande artikel, läs här.

Det är en viktig text, LÄS och tänk efter både en och tre gånger innan du vaccinerar dig. Vi litar blint på sjukvården men försök ta reda på vad du stoppar i dig eller får injicerat i din kropp. Vi måste ta ett eget ansvar. Det är väldigt svårt att veta vad som är rätt och fel, bra eller dåligt, men börja ifrågasätt. Känn efter vad du tror är bäst för dig.

Jag citerar min kloka vän Victoria:

”Var och en som tänker ta en influensavaccinering bör betänka om de verkligen vill ha dessa ingredienser i blodet.

Det kan vara bra att veta att kvicksilver är ett nervgift vars toxiska nivå ligger 1000 ggr. högre än bly. Influensavaccin innehåller även formaldehyd (väl känt cancerframkallande ämne) aluminum (nervgift som misstänks öka risken för Alzheimers), ethylenglykol, carbolsyra eller fenol, polysorbate 80, Triton X-100 (tvättmedel) och en variation av antibiotika”.

Dessa ämnen vill inte jag få in i mitt blodomlopp.

fysiologi-ekologi-300x211

Var rädd om dig !


One comment on “Kvicksilver i alla influensavaccin

  1. Minna Blom on

    Mycket klokt av dig att förstå riskerna med kvicksilver från vacciner! Tyvärr har du troligtvis kvicksilver redan i din kropp. Kanske inte i blodomloppet eftersom det halveras relativt snabbt i blodet, men med hjälp av blodet så har det förts vidare till kroppens andra organ, speciellt hypofysen (kvicksilver tränger genom blod-hjärnbarriären), lever , njurar mfl. Hur kom det då in i din kropp? Kvicksilver från amalgamfyllningar tas upp i kroppen på olika sett, tex genom kvicksilverånga från amalgamfyllningar som till 80% tas upp i lungorna där det med blodet förs vidare till organen, är man gravid så går mycket av detta kvicksilver över till fostret via moderkakan, senare via modersmjölken vid amning. Många gånger kan barnet ha högre halter kvicksilver än mamman i vuxen ålder. Vid djurförsök har det visat sig att det kan drabba upp till fem generationer. Kvicksilverånga avgår ständigt från amalgamfyllningar, ända från dess att de stoppades in i tänderna. En fyllning kan innehålla lika mycket kvicksilver som 70 hörapparatsbatterier. Ändå får de som drabbas av kvicksilverförgiftning av sina amalgamfyllningar ingen ekonomisk hjälp att sanera och ingen medicinsk hjälp för Socialstyrelsen anser att kvicksilver i munnen på människor är ofarligt. När tandläkaren plockar bort en amalgamfyllning så blir det väldigt farligt och måste förvaras i bergrum så som kärnbränsle. Nyfiken? Kontakta Amalgamskadefonden eller titta på den här trailern till dokumentären Evidence of Harm, den har precis haft premiär i USA: http://evidence-of-harm.com

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Skriv ut artikel


Kärlek eller rädsla

Asana

Vad väljer du? Jag får ofta frågan om jag inte är rädd för någonting?!! Svaret är – när det gäller att stå på händer eller vika mig dubbel, så nej det är jag i princip aldrig. Jag litar på mig själv i min kropp. Vi har jobbat hårt och ömt tillsammans i så många år, […]

Handstående workshop

Asana

Hej hej!! Igår var det handstående workshop igen, denna gång här i stan på fina Lila Lotus. Vi var en liten grupp på 8 personer som hade riktigt roligt. Stretching those shoulders 🙌 Tack alla som deltog på handstående ws idag. Ni är grymma 💪🤸‍♀️🌟 . . #handstand #workshop #stretching #practice #practiseandalliscoming #thankyou #håndstående A […]

Detox med Ayurveda

Blogginlägg

Avgiftning – och föryngringsdiet Khichadi är en välkänd ayurvedisk diet som är effektiv för att skölja ur – detoxa – slaggprodukter i våra kroppar (överskott av kapha). Det är en rätt som är lättsmält för magen och samtidigt väldigt näringstät. Denna diet passar alla kroppstyper oavsett (vata, pitta, kapha) obalanser. Det är beroende på vilka […]

Yoga Workshop med Sharath

Asana

Fortsättning… Närmare 400 deltagare stod redo kl 06:00 i tisdags morse. -Samastitihi sedan var vi igång med att följs Sharaths röst med största fokus. Ingen vill göra ”fel” eller tappa balansen. Varenda cell är på helspänn för att följa med i yogaserien som räknas fram på sanskrit av vår Paramaguru. Vem får stanna kvar? Samma […]

Paramaguru Sharath Jois

Asana

Europe tour 2017 och imorgon är han i Stockholm!! Tisdag till söndag denna vecka yogar vi i Eriksdalshallen varje morgon. Sharath är ashtangayogans främste mästare och han är direktör för KPJ Ashtanga Yoga Institute i Mysore. Han är världens mest avancerade utövare av Ashtanga yoga och har lärt sig alla sex serier av sin morfar, […]

Semester – fortsättning följer..

Okategoriserade

Hus i Portixol Vi fick hyra ett så fint hus av en bekant i Portixol, precis utanför Palma. Så nära att man kan promenera in till Palma. Vilket jag och min kompis gjorde en morgon för att se den mäktiga Katedralen. Fin strandpromenad hela vägen in till stan. Det bästa är att om man går […]

Yoga, jobb och semester

Asana

Så har sommaren sett ut för mig hitintills. Grym kombo faktiskt. Kan bli lite för mycket och stressigt vissa dagar. Men mest njuter jag som bara den. Sjukt tacksam 💪 Blidö v27 Det känns som väldigt längesen nu.. Varje sommar v27 har jag en yogavecka på Blidö och det är alltid lika fantastiskt roligt!! Vi yogar […]

Kristaller

Blogginlägg

Eller Halvädelstenar, jag älskar dom. De har sköna energier och de hjälper. Jag har inte jättemånga hemma, men de kommer en och en till mig, när det är dags. I veckan var jag på en fantastisk coaching, för mig i livet. Det var i gamla stan och efteråt var jag bara tvungen att gå till […]

Sommarlov

Blogginlägg

Lata dagar för barnen i alla fall, hahaa. Sista skoldagen var i fredags. Så fint med sommarlov, skönt med lata dagar. Vad gör era barn på sommarlovet? Mina börjar bli rätt stora nu, 11 och 13 år, herregud vad tiden går. Mer och mer självständiga blir dom. Just nu vill dom bara vara. Den äldre […]

Pannkakor med Superbär

Ayurveda

Hej 😃 Gjorde såå himla goda och hälsosamma pannkakor idag. Måste bara dela med mig av receptet. Blåbärspannkakor Till 4 st pannkakor 1 dl havregryn 2 ägg 1 banan 2 nävar blåbär Häll ner allt utom blåbären i en mixer. Värm lite kokosolja i stekpannan. Häll i smet och toppa med blåbär, vänta till ytan stelnat […]