Prenumerera pÄ vÄrt nyhetsbrev!

Missa inga nyheter och erbjudanden frÄn Kurera!
VÄrt nyhetsbrev kommer tvÄ gÄnger i veckan och Àr helt gratis.
AnmÀl dig genom att fylla i dina uppgifter hÀr:

E-postadressen Àr nu registrerad, du kommer att fÄ vÄrt nÀsta utskick!

Bella Om Yoga

Pannkakor med SuperbÀr

Hej 😃

Gjorde sÄÄ himla goda och hÀlsosamma pannkakor idag. MÄste bara dela med mig av receptet.

BlÄbÀrspannkakor

Till 4 st pannkakor

  • 1 dl havregryn
  • 2 Ă€gg
  • 1 banan
  • 2 nĂ€var blĂ„bĂ€r

HĂ€ll ner allt utom blĂ„bĂ€ren i en mixer. VĂ€rm lite kokosolja i stekpannan. HĂ€ll i smet och toppa med blĂ„bĂ€r, vĂ€nta till ytan stelnat och vĂ€nd. Ät!

Enkelt och sĂ„ gott đŸ€€


3 comments on “Pannkakor med SuperbĂ€r

  1. Filippa on

    AnvÀnder du nÄgon slags mjölk nÀr du lagar dina rÀtter, typ Havremjölk eller Sojamjölk? Skulle vilja ha mjölk i pannkakssmeten, men osÀker pÄ vilken mjölk som skulle fungera bÀst.

    Svara

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Skriv ut artikel


Ayurvedans tio bÀsta

Asana

Hej!!! Jag trĂ€ffade min kĂ€ra Ayurvediska lĂ€rare, Sangeeta, hĂ€rom dagen och vill gĂ€rna dela hennes bĂ€sta tips för att vi ska hĂ„lla oss friska. KĂ€nner att det kan vara extra viktigt att ha lite mer verktyg nu nĂ€r mĂ„nga av oss Ă„ker ivĂ€g pĂ„ semestrar och det slĂ€pps pĂ„ restriktioner mer och mer. Holistisk approach […]

Frihetsretreat pÄ Idöborg

BlogginlÀgg

Det finns en fantastisk kvinna, Annette Forslund, hon bjöd med mig till sitt “Frihetsretreat” i helgen och det var helt underbart!! Denna kvinna lever som hon lĂ€r, hon behöver inte bli pĂ„mind varje dag att leva sin dröm, hon gör det hon vill och lever varje dag precis sĂ„. Hon Ă€r verkligen en sann inspiratör, […]

Paus – Semesterns hetaste boktips

Ayurveda

Stanna upp och Njut! För ett Ă„r sedan kontaktade Karin, som Ă€r författare till denna fina bok, mig och frĂ„gade om jag ville vara med i hennes nya bok “PAUS”. SjĂ€lvklart ville jag det. Den kom ut för ett halvĂ„r sedan och jag tycker att den Ă€r mer aktuell Ă€n nĂ„gonsin nu i semestertider. Den […]

BÀsta höst- och vinterdrinken

Ayurveda

Nu nĂ€r vi gĂ„r mot mörkare kallare tider behöver vi följa med den Ă„rstiden. Det Ă€r en mer introvert, intim och ”back to source” tid. VĂ„ga vara dĂ€r. Gör plats för mer ”bara vara” tid i kalendern. FörlĂ€ng din nattsömn och försök kom ut en timme pĂ„ dagen i dagsljuset, gĂ€rna i skogen. Slowdown Ă€r […]

Universum levererar

Ayurveda

Intensiva tider Hur fort kan tiden gĂ„ egentligen??! Jag vet att denna period ska vara intensiv och att allt gĂ„r sĂ„ snabbt, men hallĂ„, sakta ner lite nu va.. Jag hinner inte med, det hĂ€nder ju sĂ„ oerhört mycket. För drygt ett Ă„r sedan fick jag till mig att jag ska ut i naturen och […]

Höftöppnarprogram

Asana

Idrott och yoga Jag fick frĂ„gan av en vĂ€n för ett tag sedan vars son Ă€r mĂ„lvakt. De ville ha hjĂ€lp med ett program för att mjuka upp höfterna dĂ„ det hĂ€mmar honom i hans sport. Det skulle ju vara toppen tĂ€nker jag att föra in “yogaövningar” efter varje trĂ€ning, att göra det till en […]

Yoga med Ă„rstiden

BlogginlÀgg

HallĂ„ alla underbara medmĂ€nniskor! LĂ€nge sedan.. jag har haft lite vinterdvala, men börjar vicka pĂ„ tĂ„rna nu. Det Ă€r ocksĂ„ vad jag tĂ€nkt skriva om idag. Hur lever du med Ă„rstiderna? Vi som bor hĂ€r i Sverige har ganska markanta Ă„rstider och det pĂ„verkar oss. Jag har i mĂ„nga Ă„r försökt att streta emot, pressa […]

KÀrlek eller rÀdsla

Asana

Vad vĂ€ljer du? Jag fĂ„r ofta frĂ„gan om jag inte Ă€r rĂ€dd för nĂ„gonting?!! Svaret Ă€r – nĂ€r det gĂ€ller att stĂ„ pĂ„ hĂ€nder eller vika mig dubbel, sĂ„ nej det Ă€r jag i princip aldrig. Jag litar pĂ„ mig sjĂ€lv i min kropp. Vi har jobbat hĂ„rt och ömt tillsammans i sĂ„ mĂ„nga Ă„r, […]

HandstÄende workshop

Asana

Hej hej!! IgĂ„r var det handstĂ„ende workshop igen, denna gĂ„ng hĂ€r i stan pĂ„ fina Lila Lotus. Vi var en liten grupp pĂ„ 8 personer som hade riktigt roligt. https://www.instagram.com/p/BZ9OFy_FLiw/?taken-by=yoginbella Jag brukar köra ca 1,5 -2 timmar beroende pĂ„ önskemĂ„l. IgĂ„r blev det tvĂ„ timmar och de kunde vi fylla lĂ€tt. Tror dock att det […]

Detox med Ayurveda

BlogginlÀgg

Avgiftning – och föryngringsdiet Khichadi Ă€r en vĂ€lkĂ€nd ayurvedisk diet som Ă€r effektiv för att skölja ur – detoxa – slaggprodukter i vĂ„ra kroppar (överskott av kapha). Det Ă€r en rĂ€tt som Ă€r lĂ€ttsmĂ€lt för magen och samtidigt vĂ€ldigt nĂ€ringstĂ€t. Denna diet passar alla kroppstyper oavsett (vata, pitta, kapha) obalanser. Det Ă€r beroende pĂ„ vilka […]