Bella Om Yoga

Pannkakor med SuperbÀr

Hej 😃

Gjorde sÄÄ himla goda och hÀlsosamma pannkakor idag. MÄste bara dela med mig av receptet.

BlÄbÀrspannkakor

Till 4 st pannkakor

  • 1 dl havregryn
  • 2 Ă€gg
  • 1 banan
  • 2 nĂ€var blĂ„bĂ€r

HĂ€ll ner allt utom blĂ„bĂ€ren i en mixer. VĂ€rm lite kokosolja i stekpannan. HĂ€ll i smet och toppa med blĂ„bĂ€r, vĂ€nta till ytan stelnat och vĂ€nd. Ät!

Enkelt och sĂ„ gott đŸ€€


3 comments on “Pannkakor med SuperbĂ€r

  1. Filippa on

    AnvÀnder du nÄgon slags mjölk nÀr du lagar dina rÀtter, typ Havremjölk eller Sojamjölk? Skulle vilja ha mjölk i pannkakssmeten, men osÀker pÄ vilken mjölk som skulle fungera bÀst.

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Skriv ut artikel


Yoga Workshop med Sharath

Asana

FortsĂ€ttning… NĂ€rmare 400 deltagare stod redo kl 06:00 i tisdags morse. -Samastitihi sedan var vi igĂ„ng med att följs Sharaths röst med största fokus. Ingen vill göra ”fel” eller tappa balansen. Varenda cell Ă€r pĂ„ helspĂ€nn för att följa med i yogaserien som rĂ€knas fram pĂ„ sanskrit av vĂ„r Paramaguru. Vem fĂ„r stanna kvar? Samma […]

Paramaguru Sharath Jois

Asana

Europe tour 2017 och imorgon Ă€r han i Stockholm!! Tisdag till söndag denna vecka yogar vi i Eriksdalshallen varje morgon. Sharath Ă€r ashtangayogans frĂ€mste mĂ€stare och han Ă€r direktör för KPJ Ashtanga Yoga Institute i Mysore. Han Ă€r vĂ€rldens mest avancerade utövare av Ashtanga yoga och har lĂ€rt sig alla sex serier av sin morfar, […]

Semester – fortsĂ€ttning följer..

Okategoriserade

Hus i Portixol Vi fick hyra ett sĂ„ fint hus av en bekant i Portixol, precis utanför Palma. SĂ„ nĂ€ra att man kan promenera in till Palma. Vilket jag och min kompis gjorde en morgon för att se den mĂ€ktiga Katedralen. Fin strandpromenad hela vĂ€gen in till stan. Det bĂ€sta Ă€r att om man gĂ„r […]

Yoga, jobb och semester

Asana

SĂ„ har sommaren sett ut för mig hitintills. Grym kombo faktiskt. Kan bli lite för mycket och stressigt vissa dagar. Men mest njuter jag som bara den. Sjukt tacksam đŸ’Ș Blidö v27 Det kĂ€nns som vĂ€ldigt lĂ€ngesen nu.. Varje sommar v27 har jag en yogavecka pĂ„ Blidö och det Ă€r alltid lika fantastiskt roligt!! Vi yogar […]

Kristaller

BlogginlÀgg

Eller HalvĂ€delstenar, jag Ă€lskar dom. De har sköna energier och de hjĂ€lper. Jag har inte jĂ€ttemĂ„nga hemma, men de kommer en och en till mig, nĂ€r det Ă€r dags. I veckan var jag pĂ„ en fantastisk coaching, för mig i livet. Det var i gamla stan och efterĂ„t var jag bara tvungen att gĂ„ till […]

Sommarlov

BlogginlÀgg

Lata dagar för barnen i alla fall, hahaa. Sista skoldagen var i fredags. SĂ„ fint med sommarlov, skönt med lata dagar. Vad gör era barn pĂ„ sommarlovet? Mina börjar bli rĂ€tt stora nu, 11 och 13 Ă„r, herregud vad tiden gĂ„r. Mer och mer sjĂ€lvstĂ€ndiga blir dom. Just nu vill dom bara vara. Den Ă€ldre […]

Pannkakor med SuperbÀr

Ayurveda

Hej 😃 Gjorde sĂ„Ă„ himla goda och hĂ€lsosamma pannkakor idag. MĂ„ste bara dela med mig av receptet. BlĂ„bĂ€rspannkakor Till 4 st pannkakor 1 dl havregryn 2 Ă€gg 1 banan 2 nĂ€var blĂ„bĂ€r HĂ€ll ner allt utom blĂ„bĂ€ren i en mixer. VĂ€rm lite kokosolja i stekpannan. HĂ€ll i smet och toppa med blĂ„bĂ€r, vĂ€nta till ytan stelnat […]

En Solmeditation

Asana

Snöyra i Maj ! ! ! Ja men herregud vad vi alla lĂ€ngtar nu.. Denna lĂ„nga vinter som inte vill ta slut, har liksom börjat om pĂ„ nytt. Solmeditation Jag kan bara drömma mig bort och kĂ€nna in solens vĂ€rmande strĂ„lar mot mitt skinn. SĂ€tt dig ner och blunda, kĂ€nn hur det kĂ€nns nĂ€r strĂ„larna […]

Meditation och motion

BlogginlÀgg

Att öppna vĂ„ra hjĂ€rtan och alla chakran in i meditation behöver inte vara svĂ„rt. TvĂ€rtom, det Ă€r enkelt, busenkelt. Man behöver inte vara pĂ„ nĂ„gon speciell plats eller byta om, det gĂ„r hur bra som helst hemma med lĂ„ngkallingar och tofflor 😉 Dansa SĂ€tt pĂ„ musik och slĂ€pp loss. Dansa frĂ„n hjĂ€rtat. Det finns inget […]

DjurhÄllning, vÄr största miljöbov

BlogginlÀgg

Jag har tittat pĂ„ en dokumentĂ€r som jag verkligen önskar att alla ser. COWSPIRACY Klicka hĂ€r för att se Jag kanske Ă€r lite trög, men jag tror det Ă€r mĂ„nga med mig som ocksĂ„ Ă€r det 😉 Jag har inte förstĂ„tt hur stor del av miljöproblematiken djurhĂ„llningen faktiskt Ă€r. Det Ă€r sĂ„ tragiskt. Men bĂ€ttre […]