Livspusslet med Cajsa Forell

Födelsedagsfirande i Barcelona!

27 juni, 2013 | Kommentera (4)

Sitter just nu på tåget och är påväg till flygplatsen för att hälsa på min syster som bor i Barcelona. Måste erkänna att jag är lite nervös. Inte för att det ska hända bebben något men att flygpersonalen inte ska släppa på mig! Men jag har fått ett intyg av min barnmorska så det ska nog gå bra. Detta blir min andra flygresa som gravid. För 2 veckor sedan var jag och min man på en underbar semester på den fina ön Samos i Grekland. Det var en riktigt underbar resa. Vi var där i 2 veckor och dagarna ägnade vi på det vackra stenstränderma under ett parasoll och läste böcker. Kändes skönt att åka iväg nu och bara njuta vi två innan bebben kommer. Denna resa åker jag själv och det ska bli så himla mysigt att få umgås med min syster, bara hon och jag! Idag fyller jag 29 år och jag kan bara tänka på att när jag fyller år nästa år så är jag mamma! Idag går jag in i vecka 31. Det börjar närma sig…! Nu är jag strax framme på flygplatsen. Ska försöka blogga lite från Barcelona. Önska mig lycka till med flygplanspersonalen! Soliga hälsningar Cajsa

Postad: 27 juni, 2013 Av: Livspusslet med Cajsa Forell Kategori: gravid, välmående | Etiketter: , , , | Kommentera (4)

Det finns 4 kommentarer:

Födelsedagsfirande i Barcelona!

 1. Linda S skrev den

  Inte ett dugg avundsjuk – vill med åka utomlands 🙂
  Ta hand om dig och bebben! Kram

 2. Carolina skrev den

  Vad härligt med en resa till Barcelona! Det ska säkert gå bra med personalen. I vilken vecka började din mage synas? Har ni gjort Kub test?

  Ha en riktigt härlig vistelse!
  /Carolina

 3. Anna skrev den

  Fint du skriver, spännande att följa bebben som faktiskt flugit ytterligare en gång ju 😉 kram..

  • Cajsa Forell skrev den

   Tack!
   Ja det är redan en berest liten bebis!
   /Cajsa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen:


Namn: Cajsa Forell.
Ålder: 29 år.
Bor: Örebro.
Familj: Min man Per, vår lilla dotter Ellen och vår 10-åriga kelgris till katt Simba.
Sysselsättning: Just nu studerar jag till sjuksköterska. Annars kostrådgivare, gruppträningsinstruktör och danslärare.
Om mig: En glad tjej som har ett stort intresse för kost och träning. Gillar att gå långa promenader med min dotter Ellen och mysa med familj och vänner.
Fokus just nu: Först och främst att ta hand om min älskade dotter. Men också att komma i form igen efter att ha fött barn, samt att kombinera mammalivet med att studera.
Om bloggen: Här får ni läsa om mitt vardagsliv som mammaledig och hur jag och min familj får ihop vardagspusslet med allt det vi vill fylla det med.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)