Livspusslet med Cajsa Forell

Babynäste till bebben!

9 augusti, 2013 | Kommentera (2)

Hej på er!

Måste bara få dela med mig och tipsa er om ett fantastiskt ställe där man kan beställa ett babynäste till sin bebis. Ett babynäste är som en liten “sovpöl” (se bild nedan) där bebisen kan ligga.  När bebisarna är så pass små, så kan en stor spjälsäng kännas lite otryggt för bebisen, men om man då lägger babynästet i spjälsängen där bebisen kan sova får han/hon samma trygga och ombonande känsla som han/hon hade i mammans mage. Ett annat bra sätt att använda den på är att lägga den mellan er i sängen. Då behöver man inte som förälder vara orolig eller rädd på natten att man ska rulla på bebisen. Man kan även ta med den om man åker bort.

Jag har tittat på sådana här babynästen i bebisbutiker och, då har dom kostat dryga tusenlappen! När jag googlade runt på nätet så hittade jag en helt fantastisk grupp i Trollhättan som tillverkar babynästen.  Stavregruppen heter dom och är en daglig verksamhet för personer med varierande funktionsnedsättningar. Jag ringde dit och fick då ett mail med deras olika tyger man kunde välja på och sedan skickade dom babynästet så jag hade den 2 dagar senare! Och priset? 277kr! 🙂

Här har ni uppgifterna om ni är intresserade:

Stavregruppen
Slättbergsvägen 138
461 43 Trollhättan
Tfn: 0520-495357

Såhär fin är bebbens babynäste!

Såhär fin är bebbens babynäste!

 

Fick denna fina hälsning med i paketet. <3

Fick denna fina hälsning med i paketet. <3

 

Önskar er en riktigt Trevlig Helg!

Soliga hälsningar

Cajsa

 

Postad: 9 augusti, 2013 Av: Livspusslet med Cajsa Forell Kategori: Bebisprylar, förberedelser | Etiketter: , | Kommentera (2)

Det finns 2 kommentarer:

Babynäste till bebben!

 1. Carolina skrev den

  Vilket bra tips! En sån ska vi också beställa. Vår bebis är beräknad till januari så läng tid kvar känns det som. Vet ni om det blir en pojke eller flicka? Hoppas jag får må lika bra som du gjort. Jag hade några jobbiga veckor i början men nu mår jag jättebra. Ha en fin kväll!

  • Cajsa Forell skrev den

   Kul att du gillade tipset! Tror att den kan bli mycket använd. Vi vet inte om det blir en tjej eller kille. Börjar bli riktigt nyfiken nu! Va skönt att du mår bättre nu än vad du gjorde i början. Jag hoppas du får må bra och kan njuta av det fantastiska som händer i din mage!
   Kram/Cajsa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen:


Namn: Cajsa Forell.
Ålder: 29 år.
Bor: Örebro.
Familj: Min man Per, vår lilla dotter Ellen och vår 10-åriga kelgris till katt Simba.
Sysselsättning: Just nu studerar jag till sjuksköterska. Annars kostrådgivare, gruppträningsinstruktör och danslärare.
Om mig: En glad tjej som har ett stort intresse för kost och träning. Gillar att gå långa promenader med min dotter Ellen och mysa med familj och vänner.
Fokus just nu: Först och främst att ta hand om min älskade dotter. Men också att komma i form igen efter att ha fött barn, samt att kombinera mammalivet med att studera.
Om bloggen: Här får ni läsa om mitt vardagsliv som mammaledig och hur jag och min familj får ihop vardagspusslet med allt det vi vill fylla det med.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)