Livspusslet med Cajsa Forell

Ellens första weekendresa!

25 november, 2013 | Kommentera (2)

Hej på er!

Denna helg spenderade vi i Stockholm. Vi var “bara” borta en natt mellan lördag och söndag, men det krävs lite mer planering innan man ska bege sig ut på en lite längre bilfärd och övernattning på hotell med en liten i familjen. 🙂 Hur många bodys ska jag packa? Blöjor? mm. Eftersom jag ammar så är maten alltid färdigpackad och klar när hungern sätter in hos Ellen. 🙂 Det om något upptäckte jag under helgen var extra praktiskt när man går på stan och måste ge henne mat. Även i bilen upp då man bara kan stanna vid någon rastplats och sitta i bilen och amma. Måste säga att resan upp gick bättre än förväntat då hon sov hela vägen upp.  🙂

Kändes riktigt lyxigt att checka in på hotellet. Det var ju ett tag sedan vi var ute och reste. Ellen skötte sig exemplariskt och vi kunde till och med njuta av en mysig och god lunch på en finare restaurang medan Ellen sussade gott i vagnen bredvid oss. <3  Efter några timmar på stan gick vi tillbaka till hotellet och hade en jättemysig kväll med take away på hotellrummet. 🙂

Anledningen till att vi åkte till Stockholm var för att jag på söndagen skulle gå en kvartalsutbildning för att jag ska kunna fortsätta instruera gymklasser i vår. Så medan jag dansade loss i 2 timmar (hur kul som helst! ) så gick Per en långpromenad med Ellen. Kan säga att jag är riktigt taggad att få sätta igång att instruera igen efter jul!

Efter en mycket intensiv men mysig och rolig helg i huvudstaden var det dags att bege sig hemåt igen. Resan hem gick lika bra den. 🙂

Idag så har jag och Ellen en vilodag. 🙂 Det tar på krafterna att vara på weekend-resa. 🙂 Solen skiner från en klarblå himmel idag. Blir nog en långpromenad i naturen. 🙂

Önskar er en toppenfin  dag och en riktigt bra start på veckan!

Varma hötshälsningar

Cajsa

Mys på hotellrummet <3

Mys på hotellrummet <3

bild 3 bild 2

Hotellfrukost!                                                                                               Ellen fick egen säng och egen handduk och tvål. 🙂

 

 

Postad: 25 november, 2013 Av: Livspusslet med Cajsa Forell Kategori: Okategoriserade | Kommentera (2)

Det finns 2 kommentarer:

Ellens första weekendresa!

 1. Sara skrev den

  Hej!
  Så söt hon är!
  Det är så roligt och glädjande att läsa om hur ni har det! Låter som du fått till en fin balans!
  Mvh Sara

  • Cajsa Forell skrev den

   Hej Sara!

   Vad roligt å höra att du gillar att läsa min blogg! Ja tror mig känna att balansen börjar infinna sig fint, vlket är en jätteskön känsla. 🙂
   Mvh
   Cajsa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen:


Namn: Cajsa Forell.
Ålder: 29 år.
Bor: Örebro.
Familj: Min man Per, vår lilla dotter Ellen och vår 10-åriga kelgris till katt Simba.
Sysselsättning: Just nu studerar jag till sjuksköterska. Annars kostrådgivare, gruppträningsinstruktör och danslärare.
Om mig: En glad tjej som har ett stort intresse för kost och träning. Gillar att gå långa promenader med min dotter Ellen och mysa med familj och vänner.
Fokus just nu: Först och främst att ta hand om min älskade dotter. Men också att komma i form igen efter att ha fött barn, samt att kombinera mammalivet med att studera.
Om bloggen: Här får ni läsa om mitt vardagsliv som mammaledig och hur jag och min familj får ihop vardagspusslet med allt det vi vill fylla det med.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)