Livspusslet med Cajsa Forell

Förlänger julkänslan

27 december, 2013 | Kommentera (0)

Hej på er och god fortsättning!

bild 4 (2)

Hoppas ni har haft en riktigt mysig jul med nära och kära. Vår jul har varit mycket speciell, nämligen Ellens första! Dagarna har varit fyllda med god mat, tända ljus men framförallt en massa kärlek! <3 Ellen har varit mycket i fokus och jag tänker att det är väl precis så det ska vara. 🙂 Det ska bli roligt att få berätta för Ellen om hennes första julfirande då hon bl.a. somnade skönt i farmors knä och sedan i nästa stund “satt” i soffan och skrattade högt hos mormor och morfar. Och så var det alla superfina julklappar!

Som ni kanske förstår har vi haft en riktigt minnesvärd och mysig jul. Men julen är väl inte slut än? Eller? De 3 dagarna som har jul i namnet går så otroligt fort. Jag önskar att det var som när man var liten då man tyckte att julafton var som en lång evighet fram till att Kalle Anka började och när julklapparna skulle delas ut. Jag funderade en stund på dessa ögonblick denna julafton, och kunde nog konstatera att det är nog precis ögonblicket INNAN Kalle Anka börjar och ögonblicket precis INNAN man ska börja dela ut julklappar det var som allra bäst! När förväntningarna var skyhöga. Så mindes jag det iallafall. I år kommer jag ha turen att just kunna förlänga julkänslan. Imorgon åker vi nämligen upp till Tänndalen där mina föräldrar har en stuga. I en hel vecka ska vi njuta av skidåkning, mys i stugan med tänd brasa och bastubad mm. Och framförallt, ska ett nytt år firas in!

Så just idag är jag i packartagen. Ellen hjälper glatt till då hon sitter och hejar på jollrande i sin älskade babysitter. (Den ska packas med!) Bilresan upp som tar 6-7 timmar tar nog lite längre tid med en 4-månaders bebis……men som tur är somnar hon alltid på 2 sekunder när man startar bilen. 🙂 Det kommer bli ett riktigt äventyr detta känner jag. 🙂

Önskar er alla en riktigt fin dag och en god fortsättning på julen! 🙂

bild 2 (2)

bild 1 (3)

 

bild 3 (1)

 

bild (2)

Juliga hälsningar

Cajsa

Postad: 27 december, 2013 Av: Livspusslet med Cajsa Forell Kategori: jul, julkänsla, kärlek | Etiketter: , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen:


Namn: Cajsa Forell.
Ålder: 29 år.
Bor: Örebro.
Familj: Min man Per, vår lilla dotter Ellen och vår 10-åriga kelgris till katt Simba.
Sysselsättning: Just nu studerar jag till sjuksköterska. Annars kostrådgivare, gruppträningsinstruktör och danslärare.
Om mig: En glad tjej som har ett stort intresse för kost och träning. Gillar att gå långa promenader med min dotter Ellen och mysa med familj och vänner.
Fokus just nu: Först och främst att ta hand om min älskade dotter. Men också att komma i form igen efter att ha fött barn, samt att kombinera mammalivet med att studera.
Om bloggen: Här får ni läsa om mitt vardagsliv som mammaledig och hur jag och min familj får ihop vardagspusslet med allt det vi vill fylla det med.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)