Livspusslet med Cajsa Forell

Intensiva veckor som avslutats på bästa sätt!

23 februari, 2014 | Kommentera (1)

Hej på er!

Nu har jag klarat av min första kurs! Det har varit 2 intensiva veckor, därav lång tid sen jag bloggade, med både hemtenta, praktik och lite jobb. Men också en väldans massa mys med min goa familj och stora framsteg av Ellen! Nu äter hon gladeligen ifrån flaskan, sitter upp nästan utan stöd och vill även sitta upp i barnvagnen. Jag känner att det gäller att hänga med nu. Om det har hänt så här mycket på 6 månader så vad kommer hända under nästa 6 månaders period! Det är så otroligt roligt att följa hur vår älskade lilla dotter upptäcker världen och hur glad hon blir när hon kan bemästra någonting nytt. Att få kliva in genom dörren efter en lång dag i skolan och se hur bra och roligt hon har det med sin fantastiska pappa värmer något otroligt i hjärtat. <3

I och med att min man är pappaledig dagarna jag är i skolan och att jag då vissa dagar bara går halvdagar, eller att jag läst klart det jag måste läsa, blir det att vi alla 3 får lite mer tid tillsammans. Detta gjorde att i fredagsmorse när jag hade skickat in min hemtenta hade vi en heldag tillsammans! Då passade vi på att åka till ett badhus och premiärbada med Ellen! Supermysigt! 🙂 Känns som riktig livskvalité att få dessa stunder ihop. Underbart. 🙂

Apropå bad har vi redan nu en solsemester inbokad i sommar! 🙂 Både jag och Per fyller 30 i år och mina fina svärföräldrar bjuder då med oss tre på en all inclusive-vecka till Turkiet! Kan redan nu längta efter solvarma dagar på stranden. Så tusentack goa svärföräldrar för en mycket uppskattad 30-års present!

Men innan dess är det mycket som ska hända. Just nu är det packning och åter packning inför flytten som står på schemat.

Önskar er en fin söndag och en riktigt bra start på en ny vecka!

Vintriga hälsningar

Cajsa

Mysdag på badhuset! <3

Mysdag på badhuset! <3

Hit går 30-årspresenten: Avsallar i Turkiet!

Hit går 30-årspresenten: Avsallar i Turkiet!

 

Postad: 23 februari, 2014 Av: Livspusslet med Cajsa Forell Kategori: kärlek, livet, solsemester | Etiketter: , | Kommentera (1)

Det finns 1 kommentar:

Intensiva veckor som avslutats på bästa sätt!

  1. Dellie skrev den

    vad mysigt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen:


Namn: Cajsa Forell.
Ålder: 29 år.
Bor: Örebro.
Familj: Min man Per, vår lilla dotter Ellen och vår 10-åriga kelgris till katt Simba.
Sysselsättning: Just nu studerar jag till sjuksköterska. Annars kostrådgivare, gruppträningsinstruktör och danslärare.
Om mig: En glad tjej som har ett stort intresse för kost och träning. Gillar att gå långa promenader med min dotter Ellen och mysa med familj och vänner.
Fokus just nu: Först och främst att ta hand om min älskade dotter. Men också att komma i form igen efter att ha fött barn, samt att kombinera mammalivet med att studera.
Om bloggen: Här får ni läsa om mitt vardagsliv som mammaledig och hur jag och min familj får ihop vardagspusslet med allt det vi vill fylla det med.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)