Livspusslet med Cajsa Forell

Bebisprylar högt och lågt

Postad: 5 juli, 2013 Av: Livspusslet med Cajsa Forell Kategori: Bebisprylar, gravid | Etiketter: , , | 5 kommentarer

Hej på er!

Nu är jag hemma igen från Barcelona och nu har det blivit hög tid att införskaffa alla prylar som vår lilla bebbe kommer att behöva första tiden. Det är svårt att riktigt veta vad som egentligen är nödvändigt och vad som kan vänta ett tag. Jag har tittat igenom lite listor som finns i en oändlig uppsjö på nätet. Jag kan få lite småpanik när jag går in i en bebisbutik och ser alla prylar som finns. Behöver man verkligen allt detta brukar jag tänka. En orolig tanke kan även komma om att vet jag verkligen hur man tar hand om en liten bebis? Svaret är nog just nu nej, men har kommit på att det är ju det jag ska lära mig och man får ta en dag och en sak i taget. Kanske nån av er som har barn som känner igen att ni kunde få denna tanke också? Jag tror att man helt enkelt får växa in i rollen och framförallt lär man ju känna sin bebis.

Igår var vi på IKEA och köpte en säng med tillbehör. Köpte även en fin badbalja. Vi har även köpt lite kläder. Barnvagn köpte vi redan i maj. Valet av barnvagn kräver nästan ett eget blogginlägg! (Kommer snart)

känns jättekul att ha börjat handla saker till bebben. Allt blir så mycket verkligare då att vi snart kommer vara 3 i familjen!

Trevlig helg!

Soliga hälsningar

Cajsa

 

 Sök i bloggen

Om bloggen:


Namn: Cajsa Forell.
Ålder: 29 år.
Bor: Örebro.
Familj: Min man Per, vår lilla dotter Ellen och vår 10-åriga kelgris till katt Simba.
Sysselsättning: Just nu studerar jag till sjuksköterska. Annars kostrådgivare, gruppträningsinstruktör och danslärare.
Om mig: En glad tjej som har ett stort intresse för kost och träning. Gillar att gå långa promenader med min dotter Ellen och mysa med familj och vänner.
Fokus just nu: Först och främst att ta hand om min älskade dotter. Men också att komma i form igen efter att ha fött barn, samt att kombinera mammalivet med att studera.
Om bloggen: Här får ni läsa om mitt vardagsliv som mammaledig och hur jag och min familj får ihop vardagspusslet med allt det vi vill fylla det med.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.