Livspusslet med Cajsa Forell

Underbara tidiga mornar!

Postad: 24 juni, 2013 Av: Livspusslet med Cajsa Forell Kategori: gravid, midsommarfirande, tidiga mornar, välmående | Etiketter: , , , , | 2 kommentarer

Hej på er!

Hoppas ni haft en fin midsommarhelg.

Jag och min man firade midsommar vid våra fina vänners sommarstuga vid sjön Väringen utanför Örebro.  En riktigt härlig helg som innehöll allt som hör midsommaren till.

Jag startade midsommarmorgonen med att härligt morgondopp. Jag har alltid varit morgonpigg och gillar verkligen att gå upp tidigt. Nu i helgen var det extra lyxigt att kunna gå och morgondoppa! Jag satt länge och väl på bryggan efter jag hade doppat mig och njöt av lugnet och den fantastiska naturen.

När jag inte har sådan lyx att kunna morgondoppa så gillar jag att gå en morgonpromenad och njuta av tystnaden innan stan har vaknat till liv, för att sedan gå hem och njuta av en härlig frukost.

Nu förstår ju jag att dessa lugna mornar jag har möjligtvis kommer att förändras när bebben kommit. Men jag hoppas att jag kan dra någon nytta av att jag gillar tidiga mornar och jag kan tänka mig att det kan bli många mysiga morgonstunder med bebben! Men detta kräver ju dock att jag har fått sova iallafall några timmar i sträck på natten……

Jag har äntligen hittat en skön sovställning efter att jag inte kan sova på mage längre.  Jag har alltid somnat på mage annars och det har tagit ett bra tag att hitta en skön insomningsposition ska jag säga. Men nu har jag en kudde mellan benen (kan varmt rekommenderas) och somnar på direkten och vaknar på morgonen utvilad och pigg!

En annan väldigt underlig sak är att jag alltid vaknar någon gång mellan 4-5. Då går jag på toa och somnar om sedan på direkten. Det har jag aldrig gjort förut. Min teori är att det är kroppens sätt att vänja sig vid när bebben kommit, att vara vaken på natten och också ha förmågan att kunna somna om. Jag hoppas det iallafall! 🙂

Nu ska jag njuta av ännu en fin sommardag!

Önskar er en riktigt bra start på veckan!

Soliga hälsningar

Cajsa

"Morgonstund har guld i mun"

“Morgonstund har guld i mun”

 

 

 Sök i bloggen

Om bloggen:


Namn: Cajsa Forell.
Ålder: 29 år.
Bor: Örebro.
Familj: Min man Per, vår lilla dotter Ellen och vår 10-åriga kelgris till katt Simba.
Sysselsättning: Just nu studerar jag till sjuksköterska. Annars kostrådgivare, gruppträningsinstruktör och danslärare.
Om mig: En glad tjej som har ett stort intresse för kost och träning. Gillar att gå långa promenader med min dotter Ellen och mysa med familj och vänner.
Fokus just nu: Först och främst att ta hand om min älskade dotter. Men också att komma i form igen efter att ha fött barn, samt att kombinera mammalivet med att studera.
Om bloggen: Här får ni läsa om mitt vardagsliv som mammaledig och hur jag och min familj får ihop vardagspusslet med allt det vi vill fylla det med.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.