Livspusslet med Cajsa Forell

Att ta vara på tiden

Postad: 1 juli, 2013 Av: Livspusslet med Cajsa Forell Kategori: barcelona, gravid, Resa, välmående | Etiketter: , , | 2 kommentarer

Hej på er!

Flygresan till Barcelona gick hur bra som helst. Behövde faktiskt inte ens visa upp mitt intyg från barnmorskan. Så nu känner jag mig mer lugn inför hemresan imorgon.

Att få ha egen tid med min syster här i Barcelona känns riktigt lyxigt. Vi passade på att åka till Costa Brava kusten norr om Barcelona och bo på hotell och “bara vara”. Så himla mysigt att bara kunna ta sig tid att sitta och prata om allt mellan himmel och jord. Det har blivit mycket bebissnack såklart. 🙂

Många som har barn som jag träffar säger ofta att jag ska passa på att njuta nu innan bebben kommer. Jag förstår att mitt liv inte kommer bli som det är nu men jag har svårt att tro att jag inte kommer kunna njuta av mitt liv när jag har en bebis. Självklart förstår jag vad dom menar, småbarnstiden kan vara tuff såklart och självklart förstår jag att man njuter mer än någonsin när man har barn, men jag tänker mer på att “ta vara på tiden” än att “passa på att njuta”. Den här tiden som är nu kommer aldrig mer tillbaka, tiden innan man får barn. Man kommer alltid att kunna säga tiden innan vi fick barn och tiden när och efter vi fick barn. Så även om jag aldrig har längtat så mycket efter något annat som jag gör att bebben ska komma så försöker jag ta till vara på tiden tills dess.

Idag jobbar min syster så jag har en dag för mig själv här i Barcelona. Jag ska passa på att gå och titta lite i alla fina bebisaffärer som finns här, sitta på en uteservering och ta en god kaffe med en bra bok och ta vara på denna tid och framförallt blicka framåt mot den underbara, fantastiska tid som jag har framför mig! Vilken härlig känsla! 🙂

Önskar er den bästa starten på veckan!

 

Soliga hälsningar

Cajsa

cajsa1

Min fina syster

Min fina syster

cajsa3 cajsa4

 Sök i bloggen

Om bloggen:


Namn: Cajsa Forell.
Ålder: 29 år.
Bor: Örebro.
Familj: Min man Per, vår lilla dotter Ellen och vår 10-åriga kelgris till katt Simba.
Sysselsättning: Just nu studerar jag till sjuksköterska. Annars kostrådgivare, gruppträningsinstruktör och danslärare.
Om mig: En glad tjej som har ett stort intresse för kost och träning. Gillar att gå långa promenader med min dotter Ellen och mysa med familj och vänner.
Fokus just nu: Först och främst att ta hand om min älskade dotter. Men också att komma i form igen efter att ha fött barn, samt att kombinera mammalivet med att studera.
Om bloggen: Här får ni läsa om mitt vardagsliv som mammaledig och hur jag och min familj får ihop vardagspusslet med allt det vi vill fylla det med.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.