Surf the healthy way've

Kan man uppskatta motvind?

Nu börjar semestern här i Brasilien gå mot slut.. Jag har startat de flesta morgnar med en löptur på stranden och börjat åt det håll det blåser motvind. Ibland mer ibland mindre men alltid motvind. Imorse var det MER, kanske MEST till och med.. Funderade ett tag på om jag skulle vända eftersom det var tungt. Kroppen fick jobba och efter 12 dagars kitesurf så är den inte helt pigg…

Istället för att vända tänkte jag på det positiva med motvinden. Det är ju faktiskt vinden jag är här för och jag är väldigt tacksam över att det blåst varje dag och ser ut att göra det dom två sista dagarna också 🙂 så jag njöt av motvinden och tankarna flög iväg samtidigt som jag närmade mig stället jag brukar vända på. Jag tänkte tillbaka på en del tillfällen i livet där jag haft ”motvind” och faktiskt gått starkare ut ur det som varit jobbigt. Tagit lärdom av ”motvinden” och till och med uppskattat att jag tagit mig igenom det som varit tufft.

Min summering är att man blir stark av lite motvind och den vänder snabbare än man tror till medvind. Det gjorde det för mig idag, helt plötsligt hade jag sprungit förbi min vändpunkt utan att märka det 😉

Motvind, medvind, det är skillnaden som får oss att uppskatta saker och ting här i livet. 

Bjuder på en motvindsselfie och ger mig nu ut på havet för att fånga min älskade vind!!

 

image


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Skriv ut artikel


Vasaloppsträning!

Blogginlägg

Om TRE veckor och en dag ska jag köra Öppet spår. De nio Vasaloppsmilen fast inte på den klassiska tävlingsdagen. För TRE år sen gjorde jag det för första gången och sa efter målgång ”bra, nu har jag gjort det här – aldrig mer!” Jag hade TRE riktiga psykbryt under loppet, som kan vara ett […]

Sötpotatissoppa – en ny veggofavvo!!

Blogginlägg

Jag försöker äta lite mer vegetariskt och testar nya grejer varje vecka. En del blir bra, andra mindre bra och vissa blir helt fantastiska 😊 Den här Sötpotatissoppan har jag ätit fyra luncher på raken och kommer göra den igen snart! Tack för inspirationen på instagram Vin & Matguiden. Bytte kokosmjölken mot vanlig grädde denna […]

Omstart, Nystart, Restart – Hej 2017

Blogginlägg

Omstart 2.0.. jag har inte varit den flitigaste bloggaren under 2016 och inser att det kommer jag nog faktiskt aldrig att bli.. Det handlar framför allt om tiden och prioriteringar för jag gillar den reflektion som skrivandet ger mig. Jag gillar också att saker kommer i mellan, att jag får vara i nuet och att […]

Saffranskaka – utan gluten och vitt socker!

Blogginlägg

Adventstider innebär fikastunder och tända ljus. Det innebär saffran och söta bakverk. Idag testade jag ett recept på en glutenfri och ”sockerfri” saffranskaka som jag sett exempel på i mitt instagramflöde @familygod.se. Jag gjorde den på kokosgrädde då det var det jag hade hemma i skåpet. Den blev riktigt saftig och god. Passade dessutom perfekt till […]

New York Marathon – Marornas maror..

Blogginlägg

En dryg vecka redan.. en dryg vecka sen jag gick i mål i central park efter att ha sprungit 42.2 kilometer på New Yorks gator. 42.2 kilometer, 26,2 miles, marathondistansen som jag nu avklarat för femte gången i mitt liv. Kanske var det den häftigaste gången.. ja det var det nog.. även om jag fortfarande håller […]

Snabba tidiga frukostar!

Blogginlägg

När man jobbar med träning blir det ofta tidiga morgnar. Att ha kund klockan 7.00 är för mig mer vana än undantag och att gå upp 5.30 funkar helt okej när man är en morgonmänniska.. MEN det underlättar såklart ändå om morgonrutinerna går hyfsat fort innan man ska ge sig iväg.. så att man får så […]

Kesobröd i korg

Proteinrikt kesobröd

Blogginlägg

Höstkvällar och mörkret kommer krypande allt tidigare.. jag tycker att det är rätt mysigt på ett sätt. Alla årstider har sin tjusningen. Jag gillar hösten för många saker, bland annat för de vackra färgerna, den klara kyligare luften och för att man kan krypa upp i soffan med tända ljus och en kopp te. Det […]

Kikärtsbiffar på en kvart!

Kikärtsbiffar på en kvart!

Blogginlägg

Känner ni som jag, att allt liksom dragit igång med full fart igen efter sommaren?! De senaste två-tre veckorna har liksom bara rusat förbi för min del. Det är så lätt att bara hänga med i hjulet som snurrar fort men väldigt viktigt att kunna dra i handbromsen också. Har påbörjat ett blogginlägg om mina bästa tips […]