Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Missa inga nyheter och erbjudanden från Kurera!
Vårt nyhetsbrev kommer två gånger i veckan och är helt gratis.
Anmäl dig genom att fylla i dina uppgifter här:

E-postadressen är nu registrerad, du kommer att få vårt nästa utskick!

Surf the healthy way've

Rödbetsbiffar, träning och massa kvalitetstid!

Har haft en riktig toppenhelg!! Min fantastiska vän Sandra har varit på besök och vi har fått riktigt mycket kvalitetstid. Tid för uppdatering om hur livet rullar på, på två ganska olika sätt, men ändå med rätt lika livsstil och värderingar. Tid för prat om vardag, prat om familj, prat om träning, prat om ALLT!! Vi kan det där med att prata 😉 skulle nog kunna göra det oavbrutet i en vecka.. Önskar att vi bodde närmre och fick dela mer av vardagslivet men å andra sidan blir det kanske ännu mer kvalitet och glädje nu när vi ses.

Vi delar träningintresset så fredagskvällen startade med lite löpning och ett pass i utegymmet i Rålis. Det går fint att träna ute än (temperaturen är ju toppen) och en grå november fredagskväll får man dessutom gymmet för sig själv 🙂 Efteråt blev det mumsiga rödbetsbiffar till middag, ett recept jag fått av min syster. Superenkelt och sjukt gott!!

Rödbetsbiffar med fetaostcreme

Riv ca 10 kokta rödbetor, blanda med solroskärnor (efter tycke och smak), krydda med salt och peppar.

Rör ner ett ägg och lite fiberhusk och forma sen till biffar som du steker på medelvärme. Låt de steka en stund på varje sida och försök att bara vända en gång. (Så håller de ihop bättre)

Gör en fetaostcreme på fetaost och turkisk yoghurt som du servar tillsammans med biffarna och en sallad.

image

Lördagen startade med lite sovmorgon, långfrulle och sen ett skönt intervallpass. Att köra intervall tillsammans med någon innebär ofta att man lyckas pressa sig lite extra.. och man måste inte ligga på samma nivå för att träna tillsammans och sporra varandra. Här fick vi båda ett bra pass på hög puls och med bra belastning på kropp eftersom varje vila bestod av 50 knäböj... (tackar Magnus Hagström som körde detta intervallpass med oss när jag gick löpcoachutbildningen)

Resten av helgen spenderades på söder med lunch, lite shopping, lite bubbel (i form av dryck) och massa bubbel (i form av prat..) boende på Scandic Malmen, skön morgonjogg och en god hotellfrukost. Jag är så tacksam över att ha en sån här vän i livet. Hennes trygghet, klokhet och stöd har tagit mig vidare ur tuffa perioder. En bättre vän är svår att hitta!! ❤️

image


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Skriv ut artikel


Bokslut september – reflektion!

Blogginlägg

Det bästa jag gör regelbundet i mitt liv just nu är att pausa för stunder av reflektion. Stunder där jag lyssnar inåt. Stunder där jag känner efter. Stunder där jag bland annat funderar på ett varför. Varför vill jag? Varför vill jag inte? Så att det känns bra. Så att jag mår bra. Så att […]

Kycklingbullar – fyll frysen!

Blogginlägg

Inspirerades av ett recept på kycklingbullar som jag såg i ICAs buffétidning i lördags och gjorde en variant.. enkla, goda och toppen att ha i frysen när det ska gå snabbt med middagen!! 500g kycklingfärs 2-3 dl kokt quinoa 1 ägg 1 vitlöksklyfta ca 1 msk tahini 1-2 tsk sambal olek salt och peppar Forma […]

Höstfjäll och boost!!

Blogginlägg

Höst, alltså höst. Hur jäkla vacker och bra är den inte?! Speciellt när man får vara nära naturen. Extra mycket när man får vara ute på fjället. Det har jag fått i helgen. Fyllt på lungorna med underbart härlig fjälluft i Åre. Sprungit på fantastiska höstfjäll med lagom leriga trailstigar. Pausat för att njuta av […]

Tiden går.. Hitta tidslattarna!

Blogginlägg

Tiden går och jag har inte varit här på länge.. inte tagit till vara på mina “tid-slattar” skulle man kunna säga.. De jag själv pratar om i mitt jobb som PT, Coach och föreläsare. Som jag vill att man ska hitta för att få till lite goda vanor för välmåendet. 20 minuter här och 20 minuter […]

Vasaloppsträning!

Blogginlägg

Om TRE veckor och en dag ska jag köra Öppet spår. De nio Vasaloppsmilen fast inte på den klassiska tävlingsdagen. För TRE år sen gjorde jag det för första gången och sa efter målgång “bra, nu har jag gjort det här – aldrig mer!” Jag hade TRE riktiga psykbryt under loppet, som kan vara ett […]

Sötpotatissoppa – en ny veggofavvo!!

Blogginlägg

Jag försöker äta lite mer vegetariskt och testar nya grejer varje vecka. En del blir bra, andra mindre bra och vissa blir helt fantastiska 😊 Den här Sötpotatissoppan har jag ätit fyra luncher på raken och kommer göra den igen snart! Tack för inspirationen på instagram Vin & Matguiden. Bytte kokosmjölken mot vanlig grädde denna […]

Omstart, Nystart, Restart – Hej 2017

Blogginlägg

Omstart 2.0.. jag har inte varit den flitigaste bloggaren under 2016 och inser att det kommer jag nog faktiskt aldrig att bli.. Det handlar framför allt om tiden och prioriteringar för jag gillar den reflektion som skrivandet ger mig. Jag gillar också att saker kommer i mellan, att jag får vara i nuet och att […]

Saffranskaka – utan gluten och vitt socker!

Blogginlägg

Adventstider innebär fikastunder och tända ljus. Det innebär saffran och söta bakverk. Idag testade jag ett recept på en glutenfri och “sockerfri” saffranskaka som jag sett exempel på i mitt instagramflöde @familygod.se. Jag gjorde den på kokosgrädde då det var det jag hade hemma i skåpet. Den blev riktigt saftig och god. Passade dessutom perfekt till […]

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)