Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Missa inga nyheter och erbjudanden från Kurera!
Vårt nyhetsbrev kommer två gånger i veckan och är helt gratis.
Anmäl dig genom att fylla i dina uppgifter här:

E-postadressen är nu registrerad, du kommer att få vårt nästa utskick!

Surf the healthy way've

Julmiddag i Oslo och kvällsbak!

En helg går fort.. för fort är det nog många av oss som tycker. Därför känns det bra när man lyckats utnyttja den till max.. och det är precis min känsla efter denna helg. Jag har hunnit med ett besök av pappa, syster och hennes småtjejer i fredags. En flygtur till Oslo för julmiddag med kite-tjejerna igår och idag när jag kom hem blev det en löprunda och ett lussebullsbak. Påfylld med energi från familj, härliga vänner, friskluft och lite träning. Jag är redo för ny vecka!!

Oslo.. strålande sol, blå himmel och ett lätt snötäckt landskap mötte mig när jag landade på Gardemoen igår. Fick en väldig längtan till skidåkning och riktig vinter. Hoppas verkligen den kommer snart!! Jag älskar vinter och snö och allt kul man kan göra när det är vitt på marken. Nu var det inte så mycket tid för skidor denna gång men det blev en liten "topptur" till fots. Upp på höjderna för att se Oslo lite från ovan. Det var en vacker eftermiddagsvy vi fick..

bild

Inte lika härligt väder när jag landade hemma i Stockholm idag men trotsade både mörker, väder och en viss trötthet.. när jag snörade på mig löparskorna och tog mig runt Kungsholmen tidigare ikväll. Målbilden fick bli mina nybakta lussebullar och en mysig kvällsfika så här på 2:a advent. Testade att göra Lusskatter Paleostyle och följde detta recept som finns på Paleoskafferiet, där jag för övrigt hittar mycket inspiration till både matlagning och bak. Jag gillar saffran så därför hade jag självklart i julens bästa krydda i degen och de blev riktigt goda 🙂

IMG_1401

 

Massa tända ljus, lussebullar och tomtar.. julstämningen börjar krypa närmre..  bara ett par veckor kvar 🙂


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Skriv ut artikel


Bokslut september – reflektion!

Blogginlägg

Det bästa jag gör regelbundet i mitt liv just nu är att pausa för stunder av reflektion. Stunder där jag lyssnar inåt. Stunder där jag känner efter. Stunder där jag bland annat funderar på ett varför. Varför vill jag? Varför vill jag inte? Så att det känns bra. Så att jag mår bra. Så att […]

Kycklingbullar – fyll frysen!

Blogginlägg

Inspirerades av ett recept på kycklingbullar som jag såg i ICAs buffétidning i lördags och gjorde en variant.. enkla, goda och toppen att ha i frysen när det ska gå snabbt med middagen!! 500g kycklingfärs 2-3 dl kokt quinoa 1 ägg 1 vitlöksklyfta ca 1 msk tahini 1-2 tsk sambal olek salt och peppar Forma […]

Höstfjäll och boost!!

Blogginlägg

Höst, alltså höst. Hur jäkla vacker och bra är den inte?! Speciellt när man får vara nära naturen. Extra mycket när man får vara ute på fjället. Det har jag fått i helgen. Fyllt på lungorna med underbart härlig fjälluft i Åre. Sprungit på fantastiska höstfjäll med lagom leriga trailstigar. Pausat för att njuta av […]

Tiden går.. Hitta tidslattarna!

Blogginlägg

Tiden går och jag har inte varit här på länge.. inte tagit till vara på mina “tid-slattar” skulle man kunna säga.. De jag själv pratar om i mitt jobb som PT, Coach och föreläsare. Som jag vill att man ska hitta för att få till lite goda vanor för välmåendet. 20 minuter här och 20 minuter […]

Vasaloppsträning!

Blogginlägg

Om TRE veckor och en dag ska jag köra Öppet spår. De nio Vasaloppsmilen fast inte på den klassiska tävlingsdagen. För TRE år sen gjorde jag det för första gången och sa efter målgång “bra, nu har jag gjort det här – aldrig mer!” Jag hade TRE riktiga psykbryt under loppet, som kan vara ett […]

Sötpotatissoppa – en ny veggofavvo!!

Blogginlägg

Jag försöker äta lite mer vegetariskt och testar nya grejer varje vecka. En del blir bra, andra mindre bra och vissa blir helt fantastiska 😊 Den här Sötpotatissoppan har jag ätit fyra luncher på raken och kommer göra den igen snart! Tack för inspirationen på instagram Vin & Matguiden. Bytte kokosmjölken mot vanlig grädde denna […]

Omstart, Nystart, Restart – Hej 2017

Blogginlägg

Omstart 2.0.. jag har inte varit den flitigaste bloggaren under 2016 och inser att det kommer jag nog faktiskt aldrig att bli.. Det handlar framför allt om tiden och prioriteringar för jag gillar den reflektion som skrivandet ger mig. Jag gillar också att saker kommer i mellan, att jag får vara i nuet och att […]

Saffranskaka – utan gluten och vitt socker!

Blogginlägg

Adventstider innebär fikastunder och tända ljus. Det innebär saffran och söta bakverk. Idag testade jag ett recept på en glutenfri och “sockerfri” saffranskaka som jag sett exempel på i mitt instagramflöde @familygod.se. Jag gjorde den på kokosgrädde då det var det jag hade hemma i skåpet. Den blev riktigt saftig och god. Passade dessutom perfekt till […]

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)