Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Missa inga nyheter och erbjudanden från Kurera!
Vårt nyhetsbrev kommer två gånger i veckan och är helt gratis.
Anmäl dig genom att fylla i dina uppgifter här:

E-postadressen är nu registrerad, du kommer att få vårt nästa utskick!

Surf the healthy way've

Böcker för inspiration!

Inspirerande! Ett härligt ord som skapar energi och glädje eller hur?

En vilja att göra något! Kanske annorlunda. Kanske bättre. Eller kanske bara på samma sätt fast med nytt bränsle.

Mitt mål som PT, kostrådgivare, löpcoach, hälsoinformatör och allmänt träningsfreak är ju att inspirera till att vara aktiv, göra bra val i kosten och framför allt må bra. Det är jätte kul och jag gör det gärna!! Vissa gånger medvetet och andra gånger har jag ingen aning om att jag inspirerat någon men det gör faktiskt inget alls 🙂

Ibland behöver jag tanka ny inspiration och det gör jag genom att läsa andra bloggar om träning och hälsa där jag kan få nya idéer och lära mig av andra fantastiska kollegoleor och inspiratörer. Dessutom  försöker jag att aktivt läsa nyheter, trender, studier och forskning för att hålla mig uppdaterad. Jag kan långt ifrån allt och tycker det är kul att lära mig mer om vissa saker. Kanske testa på något nytt ibland. Ändra spår. Allt för att hitta min bästa balans och min väg till att må bra.

Idag fick jag ett paket på posten (fick och fick.. jag har ju faktiskt köpt innehållet ;-)) med tre nya böcker som jag tänkte inspireras av dels i kosten och dels för att leva. Leva ännu mer!!

image

Ser fram emot lite härlig läsning och nya experiment i köket... Den första februari tänker jag dessutom delta i en "Paleo-utmaning" som Under Vårt Tak kör i 30 dagar. Mest för att jag vill testa det i ett utbildningssyfte men såklart vill jag också se vilka effekter det har på mig och min kropp.

Kommer att berätta mer här så småningom.. Om hur det går.. Om mina reflektioner.. Om min känsla..

Och självklart passar jag även på att köra Kureras egna utmaning som startar den 2 februari för vad vore livet utan utmaningar..


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Skriv ut artikel


Bokslut september – reflektion!

Blogginlägg

Det bästa jag gör regelbundet i mitt liv just nu är att pausa för stunder av reflektion. Stunder där jag lyssnar inåt. Stunder där jag känner efter. Stunder där jag bland annat funderar på ett varför. Varför vill jag? Varför vill jag inte? Så att det känns bra. Så att jag mår bra. Så att […]

Kycklingbullar – fyll frysen!

Blogginlägg

Inspirerades av ett recept på kycklingbullar som jag såg i ICAs buffétidning i lördags och gjorde en variant.. enkla, goda och toppen att ha i frysen när det ska gå snabbt med middagen!! 500g kycklingfärs 2-3 dl kokt quinoa 1 ägg 1 vitlöksklyfta ca 1 msk tahini 1-2 tsk sambal olek salt och peppar Forma […]

Höstfjäll och boost!!

Blogginlägg

Höst, alltså höst. Hur jäkla vacker och bra är den inte?! Speciellt när man får vara nära naturen. Extra mycket när man får vara ute på fjället. Det har jag fått i helgen. Fyllt på lungorna med underbart härlig fjälluft i Åre. Sprungit på fantastiska höstfjäll med lagom leriga trailstigar. Pausat för att njuta av […]

Tiden går.. Hitta tidslattarna!

Blogginlägg

Tiden går och jag har inte varit här på länge.. inte tagit till vara på mina “tid-slattar” skulle man kunna säga.. De jag själv pratar om i mitt jobb som PT, Coach och föreläsare. Som jag vill att man ska hitta för att få till lite goda vanor för välmåendet. 20 minuter här och 20 minuter […]

Vasaloppsträning!

Blogginlägg

Om TRE veckor och en dag ska jag köra Öppet spår. De nio Vasaloppsmilen fast inte på den klassiska tävlingsdagen. För TRE år sen gjorde jag det för första gången och sa efter målgång “bra, nu har jag gjort det här – aldrig mer!” Jag hade TRE riktiga psykbryt under loppet, som kan vara ett […]

Sötpotatissoppa – en ny veggofavvo!!

Blogginlägg

Jag försöker äta lite mer vegetariskt och testar nya grejer varje vecka. En del blir bra, andra mindre bra och vissa blir helt fantastiska 😊 Den här Sötpotatissoppan har jag ätit fyra luncher på raken och kommer göra den igen snart! Tack för inspirationen på instagram Vin & Matguiden. Bytte kokosmjölken mot vanlig grädde denna […]

Omstart, Nystart, Restart – Hej 2017

Blogginlägg

Omstart 2.0.. jag har inte varit den flitigaste bloggaren under 2016 och inser att det kommer jag nog faktiskt aldrig att bli.. Det handlar framför allt om tiden och prioriteringar för jag gillar den reflektion som skrivandet ger mig. Jag gillar också att saker kommer i mellan, att jag får vara i nuet och att […]

Saffranskaka – utan gluten och vitt socker!

Blogginlägg

Adventstider innebär fikastunder och tända ljus. Det innebär saffran och söta bakverk. Idag testade jag ett recept på en glutenfri och “sockerfri” saffranskaka som jag sett exempel på i mitt instagramflöde @familygod.se. Jag gjorde den på kokosgrädde då det var det jag hade hemma i skåpet. Den blev riktigt saftig och god. Passade dessutom perfekt till […]

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)