Carolins träning

Nystart och nya mål!

1 september, 2012 | Kommentera (0)

Hösten är härlig!! En nystart! Beroende på hur man tillbringat sommaren möter man hösten med olika förutsättningar.
När hetsen inför bikinisäsongen har lagt sig kan man konstatera antingen, YES, jag lyckades! Jag är i mitt livs form! Eller, FASIKEN, det gick åt skogen (eller åt vassen) i år också.

 

 Vilken kategori tillhör du? Förhoppningsvis inte någon av dessa… Att hålla igång året runt, sommar som vinter, är det absolut bästa receptet för att må bra och hålla formen – ALLTID!

 

På semester blir jag en riktig latkorv. Då gör jag bara det jag gillar allra bäst – läser, solar, slappar, sover och tränar. När det finns mer tid för återhämning blir min träningslust ännu större än vanligt. Denna sommar har det blivit mycket löpning, cirkelträning hemma i trädgården och snabba effektiva styrkepass. Att vädret inte varit kanon har gjort att det blivit desto mer träning, solstolen har inte lockat lika mycket som vanligt.

 

För majoriteten blir det dock ett avbrott från alla rutiner och när jobb och skola sätter igång kan det kännas segt att komma igång igen. Försök att utnyttja den nystart som hösten ger och sätt upp nya träningsmål. Vad är viktigt för just dig? Att bli stark? Att slippa värk i rygg och axlar? Få en bättre kondition?

 

Även för dig som alltid håller igång kan det vara bra att fokusera på ett nytt mål om inte annat för att variera din träning. Variation ger de bästa resultaten och resultat motiverar.

 

Är det kanske dags att testa nåt nytt? Är du tjejen som älskar zumba? Kanske kan cirkelträning vara nåt att komplettera din träning med? Är du en hängiven löpare? Kanske behöver du fokusera mer på styrketräning? Är du powerwalkaren? Är det kanske dags att höja tempot och testa spinning eller jogg nån gång i veckan?

 

Så, vad är ditt mål hösten 2012?

Postad: 1 september, 2012 Av: Carolins träning Kategori: Träning | Etiketter: , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)