Carolins träning

En utmaning utöver det vanliga

2 september, 2012 | Kommentera (0)

I mitt arbete som personlig tränare får jag träffa människor med olika bakgrund, förutsättningar och mål. Att ha ett mål med sin träning men sakna handlingsplan är egentligen inget annat än att ha en önskan men inte tillräckligt med beslutsamhet att förverkliga den.

 

Ett träningsmål utöver det vanliga det hade ”Tanter på tur” i början på året och med en genomtänkt handlingsplan, vilja och envishet nådde de sitt mål. De har vandrat Fjällfararnas Gröna Band 130 mil utan assistans utifrån. Från Grövelsjön till Treriksröset på 57 dagar. 57 dagar av frihet, mycket regn och myggmedel som de själva beskriver det. Tanter på tur är de första kvinnorna i världen som gjort denna vandring!

 

Jag har haft förmånen att träna en av dem inför äventyret. Vi har främst jobbat med övningar för att stärka bålen men också öka benstyrkan. Utöver våra träningspass har hon givetvis gått en hel del, hon hade några kilon för mycket att bära på och till det kom packningen som skulle bäras med. Med mycket vilja och gott humör lyckades hon med sitt äventyr och vilken form hon kunde visa upp när hon kom hem! Ett hekto kroppsfett per mil hade tanten skalat av! Friskare och piggare än någonsin, taggad som få att förvalta formen hon uppnått.

 

Läs mer om deras äventyr på tanterpatur.com och låt dig inspireras. Kanske det blir ditt nästa äventyr?

Postad: 2 september, 2012 Av: Carolins träning Kategori: Träning | Etiketter: , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)