Carolins träning

Maxad vecka

16 september, 2012 | Kommentera (0)
Jag (Caroline) med Tony Irving

Tony Irving och jag bloggkollegor här på kurera.se

 

Wow! Nu har hösten verkligen dragit igång. I tisdags föreläste jag på Kulturhuset i Nässjö-
” Konsten att äta rätt i en tid av supermetoder och mirakeldieter” var temat. 97 pigga, intresserade och glada åhörare. En kanonkväll!
I torsdags var det Malmös tur, då förelästa jag för Soma Nordics räkning Tema FETT. Det var premiären för roadtrippen med den föreläsningen. Även Malmö bjöd på en härlig publik. Världens bästa jobb – det har jag det. Halmstad står på tur denna vecka.

 

Men den största händelsen denna vecka måste väl ändå premiären av Kurera.se vara. Igår var det dags och vilket release det blev! Massor med folk och finfin goodybag. Extra kul att få träffa övriga bloggare här på kurera.se.

 

Under veckan som kommer drar jag igång med höstens ”Kom i form” kurser. Idag är det fullbokat med inskrivningar, mätningar och instruktioner i gymmet för deltagarna. Fullt ös alltså.
Min egen träning då? Jorå, en löprunda har jag hunnit med nu på morgonen även om det mest var för att få bort kuddstrecken i ansiktet och jag tror nog att det går att klämma in ytterligare träning framåt kvällen.

 

Ha en riktig härlig söndag!

Postad: 16 september, 2012 Av: Carolins träning Kategori: Träning | Etiketter: , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)