Carolins träning

Just Do It!

17 september, 2012 | Kommentera (0)

Måndagmorgon….känns det segt? Bra, då får du ett ypperligt tillfälle att träna på målfokusering ;-)

För mig handlar träning lust och glädje. Med det menar jag inte att all träning alltid måste vara rolig. Den som säger att träning alltid är kul ljuger eller har aldrig tränat hårt…

MEN lusten och glädjen bör alltid infinna sig i nåt del- i förväntan införpasset, under tiden när du känner flow och power, efter när endorfinerna pumpar eller när du nått dina träningsmål.

Effektiv träning är rolig träning. Krångla inte till det – ta vara på möjligheterna, sätt upp långsiktiga mål och visa lite ”Just do it” mentalitet – då får du framgång.

En vecka full av möjligheter väntar!

Postad: 17 september, 2012 Av: Carolins träning Kategori: Mentalt, Träning | Etiketter: , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)