Carolins träning

Morgonträning

18 september, 2012 | Kommentera (0)

Morgonträning är världens bästa sätt att starta dagen på, enligt mig…

Min helt ovetenskapliga undersökning om människors träningsvanor visar att de som tränar på morgonen har lättare att få träningen att bli regelbunden. Det är egentligen bara oförmåga att ta sig ur sängen som hindrar att träningen blir av den dagen.

Framåt eftermiddagen och kvällen kan alla möjliga hinder ha hunnit dyka upp – du måste jobba över, tvätthögen högen måste bli åtgärdad, latmasken kommer krypande etc, etc

På vårt gym är det helt klart så att de morgontränande är att lita på. En av dem är Elly, 80 år och min idol, 04:56 kliver hon in på gymmet. Varje måndag, onsdag och fredag är det gymträning som gäller. Tisdagar och torsdagar är det morgonbad….ute…året om! RESPEKT!

Energinivån kanske inte är den högsta så tidigt på morgonen för oss vanliga dödliga. Idag blev det lugn distanslöpning för mig. Ha inte för höga förväntningar om du är en ovan morgontränande, sikta inte på tuffa intervaller utan anpassa träningen efter din status för dagen.

Ha en underbar tisdag!

Postad: 18 september, 2012 Av: Carolins träning Kategori: Träning | Etiketter: , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)