Carolins träning

Boot Camp

25 september, 2012 | Kommentera (0)

Förmiddagen och en del av eftermiddagen ägnas åt hemmajobb idag. Artikelskrivande för Kurera, förberedelse inför Kostkursen imorgon och inför Fett-föreläsningen i Kristianstad i kväll. Det blir ingen tur till gymmet utan en massa stillasittande framför datorn och i bilen….

 

Cirkelträning i trädgården balanserar upp dagen! Regn, blåst och 7 grader- kändes mer som Boot Camp on my own. Inga kamouflage klädda, skrikande män dock. Hm..är det sistnämnda bra eller dåligt?..

 

150 knäböjshopp, 150 utfallshopp, 100 armhävningar, 65 burpees, 65 militärpressar och om jag räknar rätt 550 reps mage av olika slag + lite annat smått och gott, på mindre än 4 procent av all tid jag har att spendera detta dygn (knappt en timme alltså). Så här efteråt -sitta still inomhus känns helt plötsligt rätt lockande, en stund i alla fall…

 

Grymt bra komplement till min vanliga styrketräning på gymmet.  Där blir det tyngre och färre repetitioner och mer fokus på överkropp.

 

Variation är som jag brukar tjata om väldigt viktigt, både för kropp och knopp.

 

Hur använder du de 2 eller rent av 4 procenten idag?

Postad: 25 september, 2012 Av: Carolins träning Kategori: Träning | Etiketter: , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)