Carolins träning

M M M M

1 oktober, 2012 | Kommentera (0)

Måndag, ny Månad, nya Möjligheter, nya Målsättningar! Fantastisk!

 

Det som du kanske tänkte ta tag i efter semestern kanske blev till ”jag börjar 1 september”? Nu är det 1 oktober och det finns verkligen inga fler ursäkter…eller hur?!

 

För dig som faktiskt kom igång som du skulle- rutinerna sitter rätt bra vid det här laget, då kanske det är dags att snäppa upp och lägga in en högre växel? Nya möjligheter till bättre resultat. Målet kommer närmare och närmare.

 

Mitt mål hösten 2012 är att sova minst 7 timmar varje natt och det har faktiskt gått rätt bra hittills. Får klappa mig själv på axeln. Förra veckan prioriterade jag sömn framför morgonträning två dagar i rad. För mig är det en utmaning, jag är morgonpigg men sena jobbkvällar i kombination med tidiga jobbmornar, ja då räcker tiden inte riktigt till.

 

Jättekul att komma till jobbet och höra att ”Ojoj, Carolin är trött i dag” Nä, det är så här jag ser ut när jag inte fått min morgonträning…mycket hud i ansiktet….verkligen jättekul.

 

Denna vecka har jag fostrat mina klienter lite bättre. Nu är det kvällskurser, föreläsningar, PT pass,mätningar och instruktioner och annat skoj hela veckan. En vecka full av möjligheter alltså!

 

 

Obs! träningen prioriterades inte bort, morgonlöpning blev kvällslöpning i stället. Det är självklart ;-)

Postad: 1 oktober, 2012 Av: Carolins träning Kategori: Hälsa, Träning | Etiketter: , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)