Carolins träning

Äpplets Dag eller?

4 oktober, 2012 | Kommentera (2)

Står på crosstrainern med utsikt över ett av stadens alla konditorier. Idag har de mycket att göra… Kanelbullens Dag- behövs den verkligen?

Snittsvensken får i sig 25 procent av sina dagliga kalorier från godis, kakor, snacks, läsk och ja – även kanelbullar. Mycket kalorier och lite näring. Visst vi behöver dagar som lättar upp i höstmörkret men varför inte lyfta fram nåt som är gott OCH nyttigt? Hur goda är inte de svenska äpplena just nu? En sån smak sensation borde få en egen dag! Håller ni med mig?

“Jamen, tränar man så måste man få unna siga en kanelbulle på kanelbullens dag i alla fall”  Visst, tränar du, lever ett aktivt liv och äter bra i övrigt så kan det väl vara helt okej med en bulle nån gång. Jag unnar mig ett riktigt gott svenskt äpple idag, i morgon och nästa dag och det blir säkert fler än ett per dag under hela säsongen 🙂

Postad: 4 oktober, 2012 Av: Carolins träning Kategori: Kost, Tankar | Etiketter: , , | Kommentera (2)

Det finns 2 kommentarer:

Äpplets Dag eller?

  1. Katrine skrev den

    Klockrent igen Carro!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)