Carolins träning

Fredagsmys vs Fredagsfys?

5 oktober, 2012 | Kommentera (0)

Fantastisk fredag! Solen skiner, träden sprakar av färger- UNDERBART! Blir det fredagsmys eller fredagsfys idag? Varför välja? Att avsluta jobbveckan med ett eftermiddags eller kvällspass “re-setar” min hjärna och lugnet lägger sig. Fredagsmyset smakar så mycket bättre efter träning. 1+1 blir inte 2 i detta fall utan 3 dubbelt skulle jag vilja påstå :-).  Ett litet glas rött till det landar i alla fall jag gott i soffan till Skavlans sövande röst.

Ha en fantastisk fredag!

Postad: 5 oktober, 2012 Av: Carolins träning Kategori: Fritid | Etiketter: , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)