Carolins träning

Den fantastiska tuppluren

6 oktober, 2012 | Kommentera (0)

Är ledig två hela dagar i rad! Det har inte hänt sen mitten på augusti. Eftersom jag har världens bästa jobb går det absolut ingen nöd på mig men kan ändå konstatera att det känns rätt skönt. Städningen är avklarad – en form av vardagsmotion som jag kan vara utan, resultatet är dock rätt njutbart ;-).

Helgen har startat med cirkelträning i solsken och en eller två löprundor ska också avnjutas. Resten av tiden tänker jag  spendera till att läsa ikapp mig. Prenumererar på en väldans massa tidningar och har ett helt gäng med fackböcker som legat olästa alldeles för länge.  Tidskriften Idrott & Kunskap är vansinnigt bra, läser nöjt att en tupplur ”boostar” hjärnans energinivåer av ATP, vilket resulterar i ökad koncentrationsförmåga. Aktuell sömnforskning visar också att några dagars sömnskuld ökar vår infektionskänslighet med 300 procent. En tupplur hjälper även mot det. Gissa vad jag ska göra i eftermiddag? Jorå en tupplur får det bli.

Postad: 6 oktober, 2012 Av: Carolins träning Kategori: Fritid, Läsning, Träning | Etiketter: , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)