Carolins träning

Veckoplanering

7 oktober, 2012 | Kommentera (0)

Sitter här och planerar veckan som kommer, kan konstatera att det ser tjockt ut…

Mitt främsta syfte med planeringen är hur jag ska lägga upp min egen träning. Allt annat är redan inbokat. Mitt jobb går framförallt ut på att få andra att jobba hårdare och då gäller det att själv vara på topp.

Planerar du veckan och tänker att ”träna det gör jag på tiden som blir över”- då lär det inte bli någon träning alls. Tiden försvinner iväg så lätt! Planerad träning blir betydligt effektivare, går du bara på känsla får du inte ut mesta möjliga av passet. Ha planen klar. Ska du träna kondition, styrka eller kanske båda delar? Vilka övningar ska du göra? Ska du träna direkt efter jobbet? Ladda med ett bra mellanmål på eftermiddagens så ger du dig själv chansen att prestera på topp. Se till att ha träningsväskan packad och klar och omintetgör alla tänkbara hinder innan de uppstått.

Detta blir en bra träningsvecka, eller hur?!

Postad: 7 oktober, 2012 Av: Carolins träning Kategori: Motivation, Planering, Tips, Träning | Etiketter: , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)