Carolins träning

Dagen outfit

11 oktober, 2012 | Kommentera (2)

Masserade min lillalilla frisör igår. Hon är liten men muskelknutorna stora… Mycket statiskt belastade muskler med det yrket. Eftersom hon inte följer mina träningsråd behöver hon massage med jämna mellanrum (hmrpf!). När hon fick veta att jag bloggar var frågan”Men vaddå, skriver du typ om dagens outfit och så då eller?” Nja, inte riktigt… Skulle jag beskriva dagens outfit så skulle det vara samma VARJE dag- Idag har jag träningskläder på mig, imorgon har jag träningskläder på mig och i övermorgon lika så. Passar mig perfekt 🙂

I eftermiddag måste jag dock snoffsa till mig litegrann. I kväll ska jag föreläsa i Kalmar, näst sista föreläsningen på min roadtripp. Nästa torsdag blir det final i Jönköping, tror bestämt att det finns platser kvar för den som är intresserad.

Du vet väl att rätt typ av fett (läs alfalinolensyra) kan öka din fettförbränning, öka din syreupptagningsförmåga, öka din uthållighet och dessutom ge dig en fantastisk hud? Mer om det när jag haft höstens sista föreläsning i ämnet  😉

 

 

Postad: 11 oktober, 2012 Av: Carolins träning Kategori: Skador/besvär, Träning | Kommentera (2)

Det finns 2 kommentarer:

Dagen outfit

  1. Fia skrev den

    Ja, när du kommer till Kalmar är det bäst att du har snoffsat till dig 😉
    Vi ser fram emot föreläsningen ikväll!!
    Du är Så välkommen. Och kör försiktigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)