Carolins träning

Min lördag- Härliga Haidi, gott kaffe och sliten make

13 oktober, 2012 | Kommentera (2)

Kort jobbdag idag, ett PT pass med Härliga Haidi, en kvinna som förstått att styrketräning är grejjen och att träna hårt ger resultat. Hon är helt underbar! Sliter som ett djur, muttrar och svär men kämpar på och ger verkligen allt – varje gång. Guldstjärna till henne 🙂

Lite annan småfix på gymmet plus egen träning  fick det bli innan jag åkte hem till min kära make. Han blev utsläppt från sjukhuset igår. Hans axeloperation har gått bra men smärtan efteråt mycket värre än han kunnat föreställa sig. Nu ligger han morfinrusig och sover i soffan medan jag tassar omkring och försöker städa så tyst som det går. Dammsugning är uteslutet…

Tror bestämt att det får bli kaffe och lite Vegetariska Kokboken, som redaktör Malin säger att jag måste läsa.  Läste förresten att 4 koppar kaffe om dagen minskar risken för diabetestyp 2 med 30 procent jämfört med den som inte dricker kaffe alls.

Testa starkt ekokaffe med en tesked ekologisk kokosolja virgin (med kokossmak och doft),stänk lite cayennepeppar på – MUMS! Kaffe + cayenne+ kokos främjar förbränningen alla tre. Gillar funktionell mat och dryck men i detta fall dricker jag det för att det är SÅ gott 🙂

Postad: 13 oktober, 2012 Av: Carolins träning Kategori: Fakta, Familj och vänner, Hälsa, Jobb, Klienter, Styrketräning, Tips, Träning, Viktminskning | Kommentera (2)

Det finns 2 kommentarer:

Min lördag- Härliga Haidi, gott kaffe och sliten make

  1. Annie skrev den

    Har provat kaffe med kokos förut, men inte med cayenne…..låter spännande!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)