Carolins träning

Lycka!!

17 oktober, 2012 | Kommentera (0)

Vaknade med en ömmande hals vilket gjorde att jag fick omprioritera min träning för dagen. En lugn promenad för att får bort kuddstrecken i ansiktet… Det blev en promenad i värsta monsunregnet, fast kallt. Jag erkänner- energinnivån var inte på topp denna morgon, tills jag kom till jobbet och möter alla tränande pigga medlemmar. Efter ett toppenpass med Underbara Ulrica så är även jag på topp.

Det är en sån förmån att få jobba med människor som ger allt! Inga ursäkter, fullt ös! Att få följa med på deras resa mot målet är helt fantastiskt! Det här blir en Otroligt bra Onsdag det här!

Postad: 17 oktober, 2012 Av: Carolins träning Kategori: envishet, Hälsa, Klienter, Kondition, Motivation | Etiketter: , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)