Carolins träning

Ikväll tar jag fram spikmattan..

18 oktober, 2012 | Kommentera (0)

En dag med full fart! PT pass med fantastiska klienter som ger ALLT, några massager och nu ikväll är det final på föreläsningsturnén Tema Fett.

Läste i SvD härom dagen att lyckohormonet oxytocin, som frisätts vid beröring som massage, hjälper missbrukare att bryta sina beroenden. Häftigt! Massage istället för antabus 🙂 Att det reducerar stress och löser upp muskelknutor visste vi ju sen innan. Som massör får jag dock inte mycket massage sjäv, “bagarns barn” ni vet. Då funkar spikmattan som ett bra alternativ. När spikmatteboomen pågick som mest använde jag den varje kväll men har liksom glömt bort den sen. Ikväll åker den fram! Längtar redan.. Men först föreläsning – en Toktrevlig Torsdagkväll!

Postad: 18 oktober, 2012 Av: Carolins träning Kategori: Återhämtning, Fakta, Hälsa, Klienter, Skador/besvär, Träning | Etiketter: , , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)