Carolins träning

KRAMP!!!

23 oktober, 2012 | Kommentera (0)

Har vaknat flera gånger de senaste nätterna – KRAMP i vänster vad. Jag hanterar detta genom att skrika högt rakt ut. Herr Protes som ligger bredvid är måttligt road… Ett väldigt enkelt sätt är att ta tillskott av magnesium på kvällskvisten. Det är både kramplösande och milt rogivande, brukar lägga till det då och då. Det funkar dock inte genom att bara stå där i skåpet- man måste komma ihåg att pilla i sig det… Note to myself- stoppa i dig magnesium ikväll!

Jag inga som helst problem att komma ihåg de tillskott som jag tar varje dag, året om. En multivitamin och fettsyror på morgonen och en multimineral på kvällen OCH i kväll även magnesium.

För att slippa gå till apoteket….

Jag jobbar mycket, tränar mycket, vill ha ut det allra mesta av varje dag- då måste man se till att fylla på med energi genom bra mat i rätt mängd. För att fungera optimalt lägger jag till ett brett spektra av vitaminer, mineraler och essentiella fettsyror varje dag. Funkar fint 😉

Postad: 23 oktober, 2012 Av: Carolins träning Kategori: Fakta, Familj och vänner, Hälsa, Skador/besvär, Tips | Etiketter: , , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)