Carolins träning

Fantastisk Fredag!

26 oktober, 2012 | Kommentera (2)

Redan fredag… Jösses vad denna vecka har gått fort! Ja, den är ju inte slut än förstås. Det blev kvällslöpning i snöstorm igår kväll, utan mössa….inte så bra. Missade att vintern kommit. I dag skiner dock solen och snön gnistrar 🙂

Fick börja dagen med att träna på mitt mål med hösten 2012- prioritera sömn instället för morgonträning, när timmarna inte räcker till. PT pass med Urstarke (och urpigge) Ulf stod på schemat klockan tidigt. Blir själv riktigt uppiggad av att få andra att slita. Har fått så många fina ord från klienter den senaste tiden.

“Du drivs av illvilja”

“Du är som en böld”

“Jag tror jag ska hem och unna mig en magsjuka efter detta”

Som sagt- jag har världens bästa jobb 😉

Tar igen min missade morgonträning med ett lunchpass styrketräning och en löprunda i kväll innan myset ska fram. Fredagsfys före Fredagsmys är den bästa kombinationen, alla kategorier.

Måste dessutom hålla mig vaken länge ikväll, Skavlan besöks av författaren till boken “Born to run”. Det vill jag inte missa!

 

Postad: 26 oktober, 2012 Av: Carolins träning Kategori: Fritid, Jobb, Klienter, Planering, Styrketräning, Träning | Etiketter: , , , | Kommentera (2)

Det finns 2 kommentarer:

Fantastisk Fredag!

  1. Marie skrev den

    “Du ärso en böld”… Haha, du skriver roligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)