Carolins träning

Bäddat för halkfri vinter…

27 oktober, 2012 | Kommentera (0)

Äntligen har jag köpt ett par Icebug. Har fixat och trixat med dubbar av olika slag varenda vinter. Ju lättare skor jag springer med under den halkfria delen av året desto känsligare blir jag för tunga dubbar under vintern. Tror nog att detta par ska funka. Nu kommer det väl ingen mer snö i år bara just därför. Tyvärr fanns de bara i denna trista färg. Vem är det som bestämt att vi kvinnor vill ha rosa, cerise, ljusblå och mintgröna skor?  Herrmodellerna är alltid mycket tuffare. Som tur är brukar herrmodellerna funka till mina väl tilltagna fötter, icke i detta fallet dock…Jaja, det lär vara mörk när jag använder dem iallafall.

 

Hade turen att snubbla på ett par Nike Free Run 3.0 med 20 procent rabatt och jag har ju inga svarta. Bara grå, gula och orangea….funderade på att lämna kvar den kassen i bilen ett par dagar och liksom smyga in dem i hushållet. Få saker gör mig så lycklig som av att köpa löpardojjor och min kära make vill ha en lycklig fru, eller hur?! Funkade denna gången också 🙂

 

Postad: 27 oktober, 2012 Av: Carolins träning Kategori: Allmänt, Familj och vänner, Fritid, Kondition, Träning | Etiketter: , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)